sunnuntai 23. lokakuuta 2022

Se kolmas maailman sota taitaa olla aikalailla nurkan takana ny.

 23/10-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Arvakkaapas  että oon aikalailla  huolissani ny, taikka ollut jo muutoonkin, mutta  viimeisen kolme  viikkoa  vallan. Nimittäin somessa  on näkynyt  kuvia  Hersonista  lähtevistä  venäälääsistä  ihmisistä, jokka  ovat  menossa  äitee-venäjän armaaseen syliin. Ihan pahaa tekee kun olen huomannut, näin Nasiirin.Meedion-Clairvoyant- silmin  koska  melkein  jokaisessa  somekuvassa  olevissa   ihmisistä on pahat  tuhon merkit. 

Tämä taas tarkoittaa:  Meneekö  maailman nykysotatilanne Euroopassa  siihen että jossakin  vaiheessa  venäjä  saa  Nato-Usalaasten  lähettämiä  raketteja , joista osa  saattaa  olla  jopa  atomiaseita-ohjuksia , seurauksella................aiaiaiaiaia......kolmas  maailmansota  on alkanut.? Nyt meinaan  ihan lähipäivinä  seurata/kuvata/katsella  "taivaskanavalta"  kuvia  varsinkin  venäjän  eri  kaupungeista.  Jos  niissä on  tuhon merkit, niin koko  maailma, ainakin meidän Eurooppa on pahassa liemessä. 

Tulee kysymys: Eikö  herranen  aika venäjällä ole  miehiä/miksei naisiakin, jokka  panee  sen  sotuhullukäppänän lukkojen  taakse, hänen  loppuiäkseen ja nakkaavan  avaimen Volgajokeen. Plums..........??

Ekku Mattila.