tiistai 25. lokakuuta 2022

Olemme vain suurta harhaa. Illuusioota, kuin taikatempuja.Simssalapim.....hokkuspokkus.

 25/10-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

Aaamupäivää kansalaaseet  . Tänään oli kirpakka  lenkki-juoksupäivä  ja kun tuuli irästä niin .....tuli  väkisinkin  kesä mieleen, mutta  onneksi  se on  tuossa ihan nurkan takana. Pari joulua  on  sitä ennen,pikku ja se isoompi.

Ja nyt ihan  toiseen asiaan/aiheeseen ja  tämä saattaa  olla  Nasiirin opetus numero  223.Kuten olen ainakin  5o  vuotta, jossei eneekin, sanonut (kuten  tuhannet muut)  että  ihmiskunnan  elämä on  pelkkää harhaa. Meistä jokainen, kuten minä ja sinäkin siellä kuvittelemme  edessä olevan/näkyvän  juurinyt tapahtuvan  valo-liike-kuulo-tunto-vain omassa mielessämme, silmiemme-aivojemme  kautta. Jokaisella  maapallon asukkaalla tapahtuu juuri  sama ja juuuri nyt, koko ajan, video-filmin lailla.  On  todella jännä  tiedostaa  että me jokainen olemme tavallaan  maailmankaikkeuden   yksi ja ainut Jumala. Yksi ja  ainut, mutta  samanlaisia Jumalia  on kohta  9 miljardia.  Meistä jokainen on  ainut ja yksin  koko  harhamaailmankaikkeudessa ja me teemme  jatkuvasti  sitä maailmanharhakuvaa  omassa  mielessämme.

Heti kun heräämme alkaa  sen  harhan  syntyminen. Me olemme  siinä keskellä ja  tapahtumat  etenevät filmin lailla. Jos  olemme(tte)  vaikka  kahdestaan  jossakin huoneessa, juuri sillä hetkellä ei koko maailmassa ole muita kun vain te kahdestaan  ja   se heti tilanne-harha  on teidän ja sinun  synnyttämä  harha-illuusio. Kun  astutte(tumme)  huoneesta  ulos alkaa  lisäharhan  syntyminen, kaikkineen  uusine  tapahtumineen, aiheineen, Koko  ajan.Kun  heräätte  aamulla  töihinne, se on vain harhaa. Kun  ajatte autolla  kauppaan sekin on harhaa. Kaikki   tämä nykymaailman  sotatilanne on vain harhaa. Herra  Putinikin on suurta harhaa. Koko  muu  maailma  on siinä harhassa  mukana. Kun katsotte itseänne peilistä, näette vain harhakuvan. Jos jokainen  maailman ihminen ajattelisi-ymmärtäisi-tajuaisi  tämän illuusio-harhamaailman, niin  kaikki HAJOAISI  kerralla. Puuuuuf. Se olisi  ihmiskunnalle  valtava  voitto ja helpotus. Pääisisimme    kokonaisvaltaiseen suuren rakkauden-hyvyyden  valokehään. Jumaluuden -Jumalan  kotiin. Kotiin joka  on meidän.   Se on siellä  jossain. Eikä  se ole harhaa.

Ekku Mattila.