perjantai 21. lokakuuta 2022

Kyllä ne giigiityykseet/ympäristökin , ovat sitten askamainen asia. Emmuutasano.Pysykää kaukana vaara-alueelta. Juu.

 21/10-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Voi  totta  jukolauta !!..Mulloli asiaa   tuonne  Kurikan suuntaan, Lusan hallin paikkeilla,   tänään ja  aikaa siellä vierähti  noin tunnin. Keskustelin  kahden tuttuni kanssa  sillai  liikejuttuja ja molemmat olivat musta noin  meeterin päässä, koko ajan.Juu: Tulin   sitten  tänne  ja jo matkalla alkoi  se tyypillinen  giiggimyrkytyysjuttu..

Nyt on päää todella sekaisin, enemmän normaalista, syrän hakkaa -sikinsokin  sataa ja jossei eneekin, kurkusta  puristaa,  rintaa  kans ja  olo on kun entisellä  rengillä joka  ei  piian  kammariin  päässy..

Kysyin  sillai varovasti jotta oottakos te..ne..giigit  jo  ottaneet   ja kyllä  tottakait   molemmat vastasi. Kun sen kuulin, niin sanoin ..kaskas....onpas kellu  palio..pitääkin mennä...hei hei  ....nährään....ja  nopiaa  lähärin....pois. Mylkkyalueelta. Iekana.

Vanhasta  "tottumuksesta"  tämä "kohtaus kestänee  noin  tunnin/toista ja sitten  oon taas "normaali". Pitääs  aina  kysyä ennenkuin menee  mihinkään  taapamiseen, että ?????.....ja jo ovat , niin ei pitäisi mennä lainkaan.

Jup.

Ekku Mattila.