keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Kaksi hohtavissa vaatteissa olevaa enkeliä pelasti humalaisen hukkumasta ojaan..

 29/11-2023.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

puh: 0466840923,

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Vuonna   1994,  loppusyksystä, olimme  illalla  , noin 23,00  ajelemassa  yhden Kauhajokisen tutun Mika. M. kanssa Kauhajoen keskustassa, kun sanoin Mikalle..

"heii..ajahan tuonne.....tuonne  suoraan  ....ja Mika  ihmetteli  mutta  ajoi  ...sanoin...käänny tuosta  vasemmalle  ja niin  Mika teki.....aja  vähän   vielä  ..ja Mika teki  niin....nyt  toppaa  sanoin......sammuta auto..ja hän sammutti...veivaa  ikkunas  auki  ja  Mika teki niin..

"aapuaaaaaaaaaah......kuului  auton  vierestä  jostakin.......

aaaapuuaaaaaaaaaaa......auttakaaaaaa....

ja me  noustin autosta pois, ulos, taskulampulla  Mika  valaisi  ympäristöää......ja.....tilanne  selvisi..

Koska: Ihan automme  kohdalla  , vasemmalla puolella  oli  suurehko  oja, vettä  puolillaan  ja  sen reunalla makasi  mies, jalat  ja  alaruumis  ojan tällä  puolella  ja  yläruumis  ojassa  niin, että hän joutui  pitelemään käsillään, jotka  olivat vedessä , päätään koholla  ettei  olisi  hukkunut.

Mies oli  umpikännissä. Nopeasti  nostimme  hänet  pois ja kun kertoi  missä asui, noin  30 metrin  päässä, talutimme puoliksi  raahaten  miehen asuntoonsa ja kun  näimme että kaikki oli  hyvin, lähdimme  pois.

Seuraavana iltana MIka  soitti  ja  nauroi  makeasti...

Sillä: Mies kertonut  kaupassa käydessään, että oli  kaatunut  humalapäissään  vettä  täynnä olevaa  ojaan ja  olisi  hukkunut  varmasti, mutta kaksi  kirkkaissa  ja hohtavissa  vaatteissa olevaa  enkeliä pelasti hänen  kuolemalta...

Selitys: Meillä kummallakin oli yllämme  ns heijastusliivit ja  sen takia  näytimme  miehen  mielestä kahdelta  enkeliltä.

Ekku Mattila.