maanantai 13. marraskuuta 2023

Uskokaa ny.....Chisun laulama sabotage on minun sävellykseni...ei hänen.

 13/11-2023.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

Myöhäisiltaa:

Kuulin miten  Chisu  lauloi  Sabotagen ja  vissiin   sadannen kerran ilmoitan:

Olin vuonna  2003 pelikattohommissa Köyliössä ja yhtenä Lauantaina kun oli  vapaata  varasin  musiikki-soittohuoneesta    2 tunnin  ajan.  Oli  kuulkaas  mahtavan hyvät  pelit ja  soittimet, oli. Kitaroitakin 4 kappaletta, niihin  vahvistimet  sekä  jumalatoon  "vipraattori-joku"  jossa  pystyi  valitsemaan   rummut ja  muut  jutut, kun vaikka itse soitti.

Niin  aloitin: Olen aina  soittanut kitaraa  , mutta  tosissani  1971 ollessani  Järvenpään leirintäalueella  hirsimökissä lomalla  ja  siitä saakka  kitaraa  soittanut. Osaan myös  ehkä parhaiten  huuliharppua, jo  sen takia  sillä  opin   huuliharppua  soittamaan Alahärmässä  noin vuonna 1955.

Niinja..haitariakin  osaan verellä...

Noniin:  Olin siellä  Köyliön soittohuoneessa  soittanut  kitaralla noin  tunnin....kun......ihmeekseni ja se on tuttua  monelle musiikki-ihmiselle, kitarastani alkoi  kuulumaan todella  hienoa  säveltä.  Rupesin  sitä samalla  kuuntelemaan kun sitä soitin ja  se oli  tavattoman  hieno  sävel. Kesken kaiken  musiikkihuoneen ovi avautui  ja sinne  tupsahti  muutama  muukin  rakennusmies  ja kaikki  kilvan kysymään  että mikäs vitun toi kappale on jota  soitat ja sanoin:

En  tiedä se  vaan tuli ja  tulee  itsekseen  kun vettä valaas. Yksi Kauhajokinen, Valkama  niminen  pyysi  että saako laittaa sen ns  muistiin ja suostuin  siihen  koska oli puhe että  meinaan sen  sävelen  vaikka  kaupata jonnekin  ja niin  työmaan  urakka loppui..

Ja: tullaan  vuoteen  2009..kun:  aamulla , täällä kotonani ,  alkoi  teeveestä tulla  hieno  sävel ja  sitä kuunteleen mä  jäin..ja  herra paratkoon...soli  just sama  sävel jota soitin  Köyliössä  2003.  Chisu sitä lauloi. Rummut eivät ole  minun, eikä sanat.Sävel on mun.

Nähtävästi  herra Valkama myi  minun  sävellykseni Chisun ns  firmaan.. Sabotagea  on soitettu  kohta  1000000  kertaa  ja jos.........??..niimpä...olisin  aika  rikas  Nasiiri  vissiin..jos..?  niimpä..

Emmäny muuta  just...

saatta olla  että taas huomenna  jotakin  kirjootan, taikka  sitten en.

Ekku  Mattila.