maanantai 6. marraskuuta 2023

Mutta heiiiiiiiiiiiii.....älkää nukkuko , älkää tuhlatko, elämäänne turhaan , 8 tunnin-yö, nukkumiseen....4-5 tuntia , per yö, riittää vallan hyvin.

 6/11-2023.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Hyvää   Maanantaipäivää:  Ny mennään nukkumisiin, tarkemmin  unien  pituuksiin ja olkaa ny  tarkkana...koska..
¤¤¤

Ihminen nukkuu  keskimäärin (paitsi minä) noin  8  tuntia per vuorokausi. Eiks niin..?Tämä tarkoittaa että ihiminen  on jokaikinen  päivä , noin  8 tuntia  tajuttomana, vailla minkäänlaista  yhteyttä ns päivätajuntaan...eiksniin?

Siis: 8  tuntia  yössä  nukkuva  elää  24  tunnin(nsa)  aikana  16   tuntia. Ei  24  tuntia. Jä tämä taas tarkoittaa..että:

30  vuotias  ihminen  on nukkunut  10  vuotta..??!!!

60   vuotias  nukkunut  elämästään  20 vuotta..!!

90  ikäinen  nukkunut  30 vuotta  elämästään.....!!  30  VUOTTA...!!!

¤¤¤¤¤¤

Mitä ihmiselämän haaskausta ...!!...täysin   turhaa  makaamista....!!....eiksniin?  Ainakin minusta se on juuri sitä. Kyllä  ihmiselle  riittää  vallan hyvin  4-5  tunnin  yöunet ja jos  pakkaa  välillä  väsyttämään, niin 10  minuutin  päikkärit sen poistaa ja  taas  pystyy touhuamaan. Olen aina  sanonut ja sanon yhä.........

Että:  kyllä haurassa, taikka  tuhkauurnassa  saa  iiihaan  tarpeeksi  makoilla  ja kun  sitten se  uudelleen syntyminen  tapahtuu niin  taas eteenpäin, muistaen,  ettei nuku  liikaa, uudessakaan  elämässään. Elämä on liian  arvokasta  turhaan  nukkumiseen.

Ekku Mattila.