maanantai 6. marraskuuta 2023

Kaskas....ompa kumma-ihme-tavatonta-hämmästyttävää, kun ihan tavalinen nuhaviiruus tappaa ihmisiä.....

 7/11-2023

EKKU.

Alias:  Jukka Pekka Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤

Noniin.......

Noin  3,5  vuotta sitten,  kun  göörööllä-viiluuuus-humpuuki-keisarilla  ei ole  vaatteita satu- alkoi, niin  heti  kirjoitin ja montakin kertaa  että nyt kuulkaas on piru irti. Niiden  666-vaippojen  naamas  edessä pitäminen  oli ja on yhä  satanallisen  älykkäästi  toteutettu  ihmiskunnan väestömäärän  hiljalleen alasajaminen. Kirjoitin:

Jos  ja kun  vaippaa  pidetään naamalla, niin  se  tarkoittaa  että  ihmisen normaalit  ja  terveet keuhkot-rakkulat imevät  jo vanhaa, kertaalleen  ja  moninkertaisesti käytettyä  happea, tottuva siihen , niin  että  eivät ole enää kunnossa........

Ja: kun  ne vaipat naamoilta  otettiin  pois, joita oli pidetty  3,5  vuotta, toki  uusia  vaihtaen,  ja kun seuraava  ihan  normaali , pikkupikku-nuha viiruus  iskee sellaiseen ihmiseen, hän  sairastuu  niin vakavasti,etää kaatuu , ensin  sairaspetiinsä ja sitten pahimmassa tapauksessa  kannetaan  rumishuoneelle.Nyt maailma on just tälläisessä vaiheessa...ja:

Ne  tvh-jokku  noita-akat  meuhkaa ja  ihmettelee että onpas  kumma kun ihan  normaali  virus  tappaa ihmisiä kärpästen lailla. Juuri siihen(hän) on niillä piruilla  ollut koko ajan tarkoitus. Enää  ei puhuta  göörööllä-viiluuksesta, vaan  vähän normaalia vakavammasta  nuhaviruksesta. Ennenvanhaan kun papi resusivat  puisine  risteineen  Afrikassa-Braslisiassa, niin  samalla  veivät ja tarttuttivat  niiden alkuasukkaat  ihan tavallisen  nuhaviruksen kantajiksi  ja  maakuoppaan, jossei  naapurit  ruumihia  syöneet  murkinaakseen.

Pankaas  arvaan että mulle nauraa hohoteltiin, kun  jo 3,5  sitten tästä(kin)  etukäteen kirjoitin-varoitin. Mutta eipäs    naureta enää....onneksi meitä  älykkäitä  foliohattuja  on maailmanlaajuisesti  , kuitenkin satoja miljoonia, jossei eneekin.

Ekku Mattila.