sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Minoon soras ny. Kimphuni on hyäkänny taho(ot) jokka ei totuuren sanoja siärä.Onneksi oon aito Alahärmälääneen ja sisua löytyy...."Isoontalon Aaanttii oli ensimmääneen ja Mattilan Ekkuuu on toineeeen."

 31/1-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Voihan jukran puju. Blokiini  tunkeutunut  viiruus    jatkaa  yhä  touhujaan , sillä   eilen illalla    sivuiltani oli jälleen kadonnut  yli  1500   sivua.  Kun yritin saada  niitä uudelleen takaisin    sivut  alkoivat  vilistä   jumalatoonta  vauhtia  eteen ja  taakse , 30/1-2021  alkaen , vuoteen   2015.  Niiden    vauhtia  ei   voinut  pysäyttää ja  oli pakko  nypätä   töpselit pois  seinästä.  Tänään onnistuin  jakamaan  seinältäni  blokiini  muutaman  hiihtokuvani , mutta  taas, tunti sitten  blokini  alkoi  uudelleen reistailemaan. 

Tavallaan  olen aikalailla  "tyytyväinenkin" , samalla kertaa   ,  sillä  "jokku" ovat  huomanneet  Ekku  Mattilan , Wanahan  ukonräähkän , joka  omassa  blokissaan  kirioottaa  liikaa  totuuksia ja sentakia  sen kones  pitää   saada  reistailemaan. Wanaha  punaaneen  Valapo/CCCP/Pohjois-Korea   on   noussut  mua vastaan ja  näköjään somesota  on syttynyt  meirän  välille. Taas  se  vanha  totuus  tulee  ilmi  ja  se kuuluu........"Kynä on asetta  voimakkaampi".

Että  näin.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.