keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Pankaas mieleen aikamatkaajan jupinoita.

 20/1-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Nony  on  tuolla  suures  uaaameeriiikassa  saatu uusi pressa.  Se entinen,  Rumppi  ei ollu  kovin hyvä sellaaneen, mutta  hyvä  ison  firman(USA)  johtaja. Ainakin  yhdessä asiassa  rumppi  oli  hyvä koska  sen  aikana  ei  aameeriikka hyäkänny  mihinkään  maahan.  Ne kaikki entiset,   varsingin se  "tummempi"    ex_ressa   valloitti  maita    hihat  heiluen. Eniten pahaa teki  se  Niksoni  ja  klintonin  kuumagalle, se joka  touhusi  naisapuulaistensa  hameiren ......juu. Yksi asia  on satavarma. Clintonin  noit...nainen joka  ei   kestänyt    yhtään kun hävisi  rumpille  ja joka  ikinen päivä  sen  4  vuoden aikana  joka  rumppi  oli vallassa, niin  Clintonin  akka  kosti  niinmaan  jumalattomasti   rumpille. Olenkin  sanonut    monta kertaa  että  riittää kun  näkee sen  noit.....silmät niin huomaa  ettei  se ole  tästä  maasta, vaan jostakin   pirun korsuista.  Kuten oottakin  ehkä havainneeet, niin  se  noita.......juu...on koko ajan  touhunnut  siellä takapiruna  ja  melekeen  voin vannua  että se  yrittää  jollakin  konstilla  päästä  kuitenkin  uaameeriikan  ylimmälle  tualille. Jos  niin tulee  tapahtumaan, koko  USA  on  taas  sisällissodan kourissa  ja  kun ottaa  huomioon  mikä piiiiiiir....se akka  on niin sehän on se  vakaa tarkootuskin.

Lyön vaikka  villasukkani vetua  että  nyt valittu  uusi  uaameeriikkaan ressa  ei tule  pitkään siinä  virassa olemaan. Hän saattaa  tulla  sillai "sairaaksi"  ja  se  noitaaaa...clintonin  akka  koettaa  saada  ittensä  siihen  virkaan,  ainakin  jollaiseksi  varavaravaravaressaksi  kenties. Varokaa  sitä  ämmää  sanon mä.

Kolmanneksi:  Rumppi on niin  vaarallinen vastustaja  sille  noitaaaa.....akka...clintonille/sen sisäpiiriäisille että niiden on pakko   "hoitaa"  ex-ressa-rumppi  jotenkin    poliitikan  pelistä  pois. Tänään katsoin  teeveestä  rumpin  ns   auran  "väriä"  eikä se  hyvältä näyttänyt. Miehessä on todella  paljon  pahoja häviön merkkejä  ja  se tarkoittaa  kyllä    aikalailla  lähelle  "rippiä".....saas  kuulkaas näkee ny..........

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.