keskiviikko 24. elokuuta 2022

Melkein murhayrityksiä. Kokkolassa tapahtuu.

 24/8-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Iltaa: Sain tänään  tietäjänä  selvityspyynnön Kokkolassa  tapahtuneista  asioista, joista  kerron kohta   tarkemmin.....:Noin  vuosi/toista sitten  erään Kokkolassa  asuvan  alta  50: sen  naisen  "Eeva") auton  pyörien  kiinnityspultit oli  löysätty, useamman  kerran ja  huoltoaseman  työntekijät   ihmettelivät tapahtunutta suuresti. On kuulemma sula mahdottomuus että   melkein jokaisen   pyörän  mutterit  löystyy, itsekseen, se on  täysin  mahdotonta he  sanoivat.Joskus  yksi  pultti saattaa löystymään, mutta ei koskaan   kaikki pultit.....Kerran  Eilan ollessa  työpaikallaan  sinne  soitti  palokunta ja  he ilmoittivat  että olivat joutuneet  menemään naisen asuntoon  yleisavaimella, sieltä tulevan  palaneen katkun  vuoksi. Naapuri  oli  ilmoittanut. Palopäällikkö oli  huomannut että  Eevan keittiössä olevan sähköhellan jokainen  ns nuppi oli  väännetty  täyteen asentoon, siis  jokainen hellalevy oli kuumentunut. Palopäällikkö oli sanonut että Eeva oli  vanhingossa jättänyt  levyt kuumenemaan, mutta  nainen  kielsi  jyrkästi että niin olisi  tapahtunut. Hän on aina ollut  tarkkana  juuri  sähköjuttujen kanssa.Aina sammuttaa  esim kahvinkeittimen, teeveen, sekä    valot. Kyseessä on  tahallinen ja  harkittu  murhayritys pelkästään  auton  renkaiden pulttien  löysäämisen  takia.  Tekijä(jät) eivät ole  terveellä  ajatusmaailmalla. Sekopäitä  kertakaikkiaan. 

Syyllinen(set) :

On pahasti alkoholisoitunut  vanhahko   nainen.  "Raili" . Hän on tavattoman mustasukkainen  Eevan   miestutuista, hulluuteen saakka, Saanut  noin     19 vuotta  sitten  päähänsä kovan iskun, oikealle  puolelle  ja oli tajuttomana  yhden  vuorokauden.Kännissä koheltanut ja  kaatunut  talon  ulko-oven edessä olevaan  metalliseen   pyörätelineeseen. Ilmeisesti sen takia  työkyvyttömyyseläkkeellä. Raili   ei ole  henkisesti terve. On hakannut  kännissä ollessaan    jopa  vieraita  nuori naisia nyrkillä, mustasukkaisuuden puuskassa. Kaksi  kertaa on tappanut  kissan, valkoisen, painamalla  sen päätä  jalallaan  maata vasten ja kerran iskemällä    toisen kissan pään   metallisen roskalaatikon  reunaan.Raili  on peto  nais/ ihmisen hahmossa.

Tekijät:

Railin   tuttuja. Kaksi  poikaa, noin  18-25  vuoden  ikäisiä. Pitkä ja pätkä.Toinen  hyvin laiha ja  luihuharteinen. Pitää päässään koko  ajan  paskaista  lakkia. Takaraivolla   roikkuen. Kädet  kyynärpäitä  myöden koko ajan ojossa. Kuin kantaisi  jotakin jatkuvasti. Jännevamma vasemmassa  kädessä. Hiljainen, Ei liikaa puhele. On vain ja  katselee  tollon näköisenä  muita. Nuorena ollessaan (14 v) yritti itsemurhaa  roikkumalla  ulkona  pyykkituvan  reunassa  olevassa  koivun oksassa, mutta  vanha  nainen  pelasti. Oli sattumalla sakset  esiliinansa taskussa  ja leikkasi  köyden poikki. 

Pätkä: On vanhempi.. Noin 160  senttinen, juuri ja juuri. Toinen korva   erilainen  toista. Ajoi  nuorena  mopolla, joka oli varastettu kaupan pihasta, ulos  pellolle  ja piikkilanka  viilsi  korvaan  pahan jäljen.Piti monta   vuotta pitkää  tukkaa  juuri  sen   korvan  takia.Pätkä  on  henkisesti  aika  vajaa. Ollut "pää"hoidossa . Ampunut   ilmakiväärillään  monet kerrat  talojen  ikkunoita  hajalle. Kerran jopa  kirkon oven ikkunan. Syyllistynyt ainakin kerran  siveettömään  sukupuolikäyttäytymiseen  lasten leikkikentän  lähellä.Hänellä on varastettu  kannettava  tietokone  kaapissaan. Alhaalla. Vaatemytyn alla. Sininen  kansi  jossa    sinisiä   sydämenkuvia.Koko ajan kaljakännissä.

Motiivi: 

Raili  on  antanut heille  mieheen  kolme kartonkia   tupakkia, muutaman  mäyräkoiran, viinaa , ruokaa ja juomaa, kerran  antoi  uudet  nahkakengät  pitkälle, sekä..............."illua". Kaupan päälle  molemmille   50 Euroa  rahaa......he  ovat tehneet   ne  tuhotyöt. Sitä sanaa   voidaan käyttää  sillä  pahimmassa  tapauksessa  vahingot  olisivat olleet  todella kovat. 

Eeva:  menehän poliisin juttusille.  Tee  ilmoitus vahingonteoista  sekä  uhkaamisesta  henkeesi ja terveyteesi. Ei kannata  kertoa  eikä näyttää tätä  kirjettäni/netti/blogijuttuani.  Nauravat  vain. Mutta.........jos  ne  sinua  kohtaan  tapahtuvat  edelleen  jatkuvat, olen  valmis  tulemaan sinne  Kokkolaan  vielä  tämän syksyn aikana.  Menen ja  soitan  syyllisten ovikelloa. Toisella se ei  toimi.Siihen on isketty  vasaralla. 

Näin nähden:

Ekku Mattila.