sunnuntai 5. helmikuuta 2023

EKKU nasiiri vähän mutajaa jotakin. Näin sunnuntain kunniaksi. Olkaa hyvät:

 5/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Ohoh.... etten sano ja niinhän sanonkin. Just  tulin peltolenkiltä, 9 km ja  kotio  tulin. Keli oli  kyllä hyvä ja eiliukas, mutta  pään sisällä  oli  tukkoista. kaikenmaailman asiat  ryntäs  (taas)  yhäaikaa  harmaitten  aivosolujeni kimppuun ja  oli sekaasta   vilinää.

Kuten: Jatkuvasti  somessa  esilläolleet  "transiittipuheet". Arvakkaapaa  mistä ne johtuu  ja  minkä  takia niitä  transiittiihimisiä on joka paikka  täynnänsä? Siis odottakaa   ny hiukan ja  vastaan: Entisistä eletyistä elämistä kuulkaas. Niinkuin  jokainen, ainakin lukeneet ja  sillai  viksut   taitaa jo  tietääkin.:

Jokainen  täällä maan päällä, kuten  sinäkin siellä, sinäkin  myös ja  te kaikki  muukkin. mäkin, olemme eläneet  satojatuhansia  kertoja  täällä maan päällä.Jokainen  on elänyt    välillä niin  naisena kuin myös miehenä,  satoja  -tuhansia  kertoja..kenties  miljooniakin. Ja nyt  kun ihminen  syntyä putkahtaa  tähän maanpäälliseen  universumin  rangaistuslaitokseen kärsimään, niin  jossakin  vaiheessa, ei aina  hän saattaa  muistaa, muttei  tiedä ,että minkä  vitun takia  tykkää enee  miehistä, vaikka  on uros ja nainen naisista  vaikka  on  natu. Sellaisen  ihmisen  sisällä  on "väärä" ihmispuoli .  Ja kaiken huippuna  herraparatkoon ja  voin melken  vannua  että  juuri  se  "väärä muisti-tunne-"  aiheuttaa  niitä  transiittijuttuja.  Kuten  nykin jopa  etuskuntaakin myöten. Laki  sellaaneen  meni läpi että pätköhti ja   miksei  hyväkin niin.

Siis:  meissä jokaisessa on  niin  natua kuin myös urosta. Joka taas selittää munkin (ei nunnan hehe)  osalleni  tulleet tapahtumat  eletyssä  elämässäni.....fiuuuuuuuuh......fiuuuuh.....fiuuuuh...ovat  vihellykset  perääni   kuuluneet. Fiuuuuuuuuh....ja kun olin sen tajunnut niiden olevan urokset,    muks..muks..muks....turpaan  olen sellaisia antanut....muks  ja pläts...Olen suuttunut  siitä viheltelyistä koska  ei ole , eikä  nytkään, tullut  mieleeni  että joku  ihan  tuntemaatoon  uros  haluaa  mun kaa petiin. Koska  en  ole halunnut-innostunut, silloin, enkä nykkään.Tänä päivänä  5/2-2023.

Yhtä olen ihmetellyt ja  vaimollenikin   sanonut: miksei  vittu soikoon ,mun perääni naiset-narut   viheltele....vaan urokset  ja  siihen vaimoni..että hyväää..oikein  hyyvääää....älä yritäkkään....hyyvää...vain minä (siis  vaimoni) saa mun  perääni  viheltää.. Onkos  nyt niin  pihkura  soikoon, että vaikka ennoo silla  liian  komia  mieheksi, niin  tuo  päässäni  roikkuva  70 senttinen poninhäntä tekee  uroksiin  vaikutuksen..?  Taikka  ....ne  viheltevät  urokset  eivät tajua (tämä on hyvä kommentti) olevansa  enee naisia-natuja  ja kun mun  piitkääätuukaaseen uroksen  näkee, niin  he näkeekin  sielunsa  silimillä  mussa  komian-hehkeän-seksikkään naisen ja  viheltää....??..mutta  saavat  turpaansa multa. Eiväkkä toista kertaaa  mun perääni  viheltele. Vaikeaa  se onkin kun on hampaat  kurkussa,  huulet halaki  ja    ainakin  toisessa  silmässä  musta  rinkula..

Jahaas: Älkää  ny kässäkkö ihan väärin. Vielä  10  vuotta sitten olin jesuksen  jyrkkää  mieltä noista  "vääristä  viheltelijöistä-niiden ehdotuksista", mutten enää.(kuitenkin  pidän urosneitsyydestäni  kiinni..ja pysyn komerossa heheeeh..)  Niinkun  havaatte  olen  vissiin  kehittynyt   ja niin pitääkin. Yksi syy ja se ainua  taitaa  olla  nykyinen elämänasenne-katsomus -kehitysja tieto siitä, jonka  äsken ittekin  lujitte, että  annetaan  niiden transiittiraktori-ihimiset  olla  rauhassa.  Ei  ne tahallaan  sitä tee. Ovat vain  välillä  uusia  jälleensyntymiänsä  "väärässä" kehossa.

Jees.

EKKU.