perjantai 3. helmikuuta 2023

Mukamas Kiinalaasten vahinkossa irtipäässyt säähavanto-vakoilu-muu ilimapallukka.

 3/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Jaahaas........kuulemma  Kiinasta  on karanna  jumalattoman  suuri  sää-vakoolu-jokuihme pallukka ja  nyt Ameeriikka  on  hysterian partaalla.  Se pallukka  liikku  palion  korkeammalla kun lentekonhet. Noin  20 km jossei  korkeammallakin. Sen pallukan   alapuolella  on  uueessaaan  rakettijuttuja sunmuita  sotatavaraa ja ny  usalaseet   pelekää että jos  siitä  pallukasta   tulee  jonkinlainen  säresuihku joka  tyhjentää  niitten atomiraketti-joku-varaston.

Kyl  mua sitten melekeen  naurattaa....nimittäin: Avaruus on  täynnä  vakoolusateliittejä. Niitä on  siellä   sikinsokin. Jokaisella  sellaasella  sateliitilla  on niin tarkat "kiikarit"  että ne  näköö maan pinnalla kaiken ja  vähä eneekin. Ne pystyy  "kuvaamaan" ns maan allekin jossa  on sähköjohtoja  sunmuita. Kuulema  ne  näköö  jos luet  vaikka  puiston  penkillä  hesaria, joka sanan , pilkkuja myören.

Siis: mä  väitän: Se Kiinalaasten  mukamukasääjokuvakoolu-tiesmikä  ei oo   sellaaneen, vaan  ufoolaasten  kurillaan esittämä  näytös. Se  saattaa  ja onkin  jumalattoman suuri, noin  50 km luokkaa ja sitä ei aameeriilaaseet pysty  ampumaan alas. Normaalisti ja taakan sen,  jos se   olisi  tavallinen  säähavaintopallukka  muu, niin kyllä aameeriikkalaaseet olisi sen jo  alas  ampuneet.  Ny  ne ei  pysty eivätkä uskalla.

Jees:

EKKU.