perjantai 10. helmikuuta 2023

Olin Helmi Lehtisen sekä Suntan (Jhon Sunström) luona asiakkaana vuonna 1964.

 10/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Iltapäivää:  Näettekö  miten astun Helsinkiläisen selvänäkijä Helmi  Lehtisen  vastaanottohuoneeseen,   on  vuosi  1964 ja   olin  just muuttanut Hesaan. oli  kevät niinkuin nytkin ja siis  sisälle Helmin  "asuntoon".  Se oli   todella  pieni paikka, noin 4x4   suuruisluokkaa, kadulta  pienet portaat, kolme askelmaa,pieni tuulikaappi ja yksi  porras siitä ylös  ja huoneeseen. Päivää  mä sanoin, päivää päivää  kuulin  vastaukseksi ja Helmin  eteen istumaan.  Hän istui, jota ensin hämmästelin  selvästi vesssassa, taikka sille se ainakin  näytti.  Ovea ei ollut.Pytyn kannen päällä  oli  paksu puulevy, sen päällä jonkunlainen pehmeä  tyyny-vastaava ja  sen päällä hän istui.

Jaahas  mitäs  olisi  asiaa  hän kysyi...meinaan  että  mitäs  mun  tulevaisuus, näyttää meinaan, sanoin ja tässä  kohtaa  Helmi  suorastaan huudahti........herranen  aika kun teillä   nuorimies on  valtava  aura....ohoh...todella  paksu ja hienon   värinen....annas  kun  katson.....otti  sivultaa  tyhjän  jugurtti-vastaava-mukin, nosti sen eteensä pienelle  pöydälle , siihen kaatoi   kannusta vettä  ihan  täyteen  ja  alkoi  tuijottamaan  sen pintaa....

Ohoh... hän   taas  sanoi....ohoh....nuorimies....teillä tulee  olemaan  hieno  tulevaisuus.....tulette  vanhempana...noin  70 jälkeen ikääsi  olemaan koko maailman keskipisteessä.....teitä   tarvitaan silloin.......tulette  olemaan  hyödyksi  kuulkaas....tulette  olemaan  mahtava  näkijä  Meedio .......Ingriid....hän huusi...tule  äkkiä tänne...ja  jostakin  sivuhuoneesta  astui esille  vaalea pieni kokoinen  nainen, noin  50  ikäinen joka  Helmin  pyynnöstä  mittasi  minun  auran.....kättä  päälleni, ympärilleni liikuttamalla.....ohoh...onpa  todella  hänellä  korkea aura......onpas....onpas...(jälkeenpäin  sain  selville  että  se nainen oli  Ruotsalainen Meedio.....ja jos  en  ihan väärin muista nimeään, se  oli  just  Ingriid-vastaavan tuntuinen........Ruotsista.

Helmi näki sen   vettä täynnä olevasta  jugurttipurkista  tulevan.  Sekoitti  välillä  kynällään  sen pintaa,  mumisi  itsekseen  , sekoitti  taas ja  sanoi mitä näkin.  Tapahtuma  oli hieno kokemus...100 markkaa  kiitosm sen jätin  pöydälle   ja   eikun  seuraavaksi  tapaamaan  Sunttaa......Jhon Sunströmiä.

Jaaatkuuuu..

Hän asui Mecelinkadulla, vanhoja  huonekaluja  täynnä  olevassa liikkeessä, lähellä  Töölöä.  Sinne menin  heti samana  päivänä  Helmi  Lehtinsen  luota lähdettyäni ja.....eikun sisälle vaan....hetken päivää huutelin ja  sohvalta kuului  vastaus.....Päivää.....tulkaahan seisomaan  tähän maton  päälle  ja minä tein niin.Suntta  seisoi minusta noin  5-6 metrin päässä, siristeli  silmiään pitkän  aikaa , ainakin  minuutin. jossei eneekin ja sanoi sitten....mitä  sinä  nuorimies  täällä  teet....?..ja minä  hätkähdin, käännyin  kantapäilläni ns  takaisin ovea kohden mennäkseni pois , mutta  Suntta sanoi...älä  minnekään mene,...tarkoitin  sitä että sinulla  on niin  mahtava  tuo aurasi , melkein  isompi minun auraa ja siksi kysyin mitä täällä oikein teet....ja jatkoi....teillä tulee olemaan   tulevaisuudessa  todella  tärkeä  työ, selvännäkijän Meedion  työ ja koko  ihmiskunta  tulee  tarvistemaan  apuasi....teillä  tulee olemaan s ellainen   kyky  että sen avulla   näet-voitat-ilmoitat  ja samalla  jaat apuasi  kaikkialle....mutta  kuulkaahan  nuorimies......maailmalla  elävä piru ei siitä tykkää ja  tulet saamaan sen kautta  vastuksia, vastuksia ja taas vastuksia...sillä  Meedioita  koetellaan.....kestät kyllä....kestät.....aijaa.. se olisi  sitten  100  markkaa..laita  se tuohon laatikkoon....,kiitoksia  paljon ja kaikkea  hyvää....näkemiin....näkemiin.

Ja mää läksin. 

EKKU.