keskiviikko 15. helmikuuta 2023

Vanhoja Aku-Ankka lehtiä varastetaan......nimellä noudetaan...(eikä makseta) arvokkaimmat ovat jopa 12,000 Euron hintaisia-.

 15/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Nohniin:  ...minulle  on  soiteltu muutamana päivänä  asiasta joka koskee  vanhoja  Aku-Ankka lehtiä.On valitettu  miten, myös  täällä  Kauhajoellakin  päin. joku  koettaa kerätä juuri  vanhoja aku-ankka  lehtiä ja  täysin ns  ilmaiseksi. Roskalava- ryhmässä   tämä  ilmoittelee  siitä. Otan vastaan  aku-ankka  lehtiä. Ei sanallakaan  että maksaisi niistä jotakin. Tälläinen  henkilö on halveksittava  plushousuinen hujjaripaska ja tyhmäkin myös. Hän luulee-uskoo  ettei kukaa ole niin  viisas  huomatakseen aku-ankka lehtien  arvon ja  että vain hän  on nälli. 

Senverran tämä  huijausjuttu  nosti  mulle verenpaineen ylös  koska  oma  Äitini  joutui  samantyyppisen huijaus-varkauden kohteeksi  vuonna  1994. Hän oli  tilannut  ja meille  tullut  aku-ankkalehtiä  siitä saakka  kun nitä alkoi  ilmestymään ja keräsi kaikki  siististi   vintiin  pahvilaatikkoihin.  Oli myöskin  seuraa  sekä apu-lehtiä  ja kaikki  hyvässä  järjestyksessä.   Noh:

eräänä  kesänä  vanhempieni  luokse oli  tullut  "roskalehtien"  kerääjä, ja sanonut  että kaikki vanhat  paskat kelpää kyllä.....annan ne  omille muksuilleni luettavaksi.....onko  teillä rouva  hyvä esim vanhoja aku-ankka-lehtiä  ja kun oli  kuullut että on, niin nopiaa  kyyttiä  vinttiin, pahviset  laatikot   kanniskeli  autoonsa  eikä edes  kiittänyt.....vaan lähti  hymyillen...

Kuulin  tapauksesta muutama  viikko  varkauden  jälkeen, mutta  eihän siinä mitään  enäää  auttanut....sillä hakijalla  oli sellaaneen......sinineen auto.....soli....sinineen.....ja  se kuski  sellaaneen  paksunlihava.....punahka miäs......äiteeni sanoi..

Tämän takia  koetan aina  varoittaa  niistä  aku-ankka-lehtien varastastajista.   ..ovat  säälittäviä  niljakkaita  pohjasakkaa..

EKKU.