maanantai 20. helmikuuta 2023

Näin tapon-murhako....Meedion ammatti on välillä raskas.

 20/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Iltaa taas: Sen kadonneen   muksun ja joka on haudattuna  yhteen  kesäpaikkaan  ja josta  äsken kirjoitin, esiintoi  minulle  erään  jutun joka  sattui Jalasjärvellä  1985-89  asuessani....tulkaa  mukaan kun  kerron......:

Minulle  tuli Jalasjärvellä,   asiakas, nainen , noin  60  ikäinen,  yhdestä lähikaupungista.  Hänellä  oli  muutamia    valokuvia joista kyseli ja  vaistosin että se  tärkein  kuva  tulee  kohta esille  ja se  tuli......nainen kertoi..Voitko  Ekku  kertoa  tästä  kuvasta jossa  on kaksi  lasta,   8   vuotias  tuo  vasemmalla  ja  10  ikäinen  oikealla...?? Nämä on otettu  erään  kesäasunnon  lähellä, erään  puron rannalla...

ja  minä  katselin kuvia, katselin taas , katselin  lisää ja katselin taas.....mietin ja  mietin  ja  katselin ja katselin taas.......taas..taas....ja mietin......noin  5-8 minuuttia....ja taas mietin.....kunnes  nainen alkoi  itkemään kovalla äänellä, itki ja itki.....kunnes sanoi:

Ekku  tiedän  että tiedät. Tiedät saman kun  minäkin. Tiedän että  sinäkin tiedät. Oli  ja on yhä  hirvittävää   kestää  se tapahtuma.....en ole meinannut kestää  Ekku.....tiedän että  tiedät.....tästä emme  tämän enempää.....tunnen suurta helpotusta  jo Ekku........kiitokset....kiitokset.....kaikkea  hyvää. Minä menen  nyt...kiitokset.

Ja  hän meni:

Kerronko  ???  Ok...ollessaan  sen  keväisen puron rannalla  se  10 vuotias  tyrkkäsi   8 vuotiaan  siskonsa  virtaavaan  veteen ja  hän  hukkui. Koko  ajan  nainen  tiesi  mitä-miten  tapahtui. Ei ollut kenellekään kertonut asiasta. Ja minä  sen   myös  tiesin.  ilman sanoja. Ilman sanoja. Nasiiri-Meedio  tietää.

EKKU.