tiistai 14. helmikuuta 2023

Vuonna 1973 yritti ufo siepata Isäni......oli kova tappelu....ja faijja voitti....

 14/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Iltaa  taas:  Vaikka  olenkin  seuraavan tosijutun  kirjoittanut ainakin  5-6 kertaa, jossei eneekin, mutta kun se  on niin  tavattoman jännä ja  tähän  nyky-ilmapallo-juttuihin jollakin lailla liittyen, niin  annan ns  palaa...ottakaa  mukava asento:

Oli  vuosi  1973 ,  syksy  ja olin Alahärmän syntymäkodissani  Hesasta käymäs  moottoripyörälläni ja  tulin  illalla  myöhään Helsinkiin, kun  puhelin  piraji....piiir..pioiir..piirr  ja vastaamaan menin : Siellä oli  Äiteeni joka kysyi että koskas  tuut  tänne  Härmään ja  mä sanoin että justiinhan sieltä  muutama  tunti  sitten tulin  että  jos sitten  parin viikon  päästä.

Ja  isäni  huikki  taustalla että tuukko  vaikka  huomenna ja sitä  kovasti ihmettelin ja sanoin  että nojoooo...oon   huomenna aamulla siellä  kello kuuden  paikkeilla  aamulla  ja  niin sen teinkin..Toppasin prätkäni  Alahärmän  synt-kotini  pihalle  ja  äitee  ulos  tuli  ja sanoi.....Isäs  on tuolla  pellolla..mee sine  ja mää menin. Isäni  etsiskeli jotakin  pellosta. Käveli  kumarassa   naama   maahan luotuna ja  .....kun hän nosti  katseensa  niin......ohoh....

Isäni  naama  oli mustelmilla. Toinen  silmä  melkein ummessa, naamasssa  raapooksia, tukka  takussa ja sen näkäinen kun  olisi  tapellut  muutaman venälääseen kanssa....ja  mä kysyin...?

Mitäs ny.....ja Isäni  sanoi...Eilen illalla  noin 21,00  menin  tänne  pellolle (kusemaan)  vähän  kääppäilemhän, kun  näin  tuossa eressä  joen päällä, melkein  puita hipoen  jännän pitkulaaseen  vekottimen..soli  ainakin  Halriin roose  linija-auton kokooeen....ja mä  ihmettelin kovasti....soli  sellaaseen punaaseen  färinen ja  jesuksen  iso.....hetken  päästä  siitä alkoi  purkautumaan  sellaasii.....kuin potkupallon  kokoosia...punaasia, ...mutta palio  isoompia jotakin..noin  10 kappaletta  ja  ne  lähti  jokaaneen  eri suuntaan.....pari mennä  viipotti tuonne  Asumaan   , autiosaaren ... suuntaan.....

Kun  äkkiä   kuulin yltäni kummaa huminaa  ja  sinne  luurasin.....siellä  kökötti  isoo  saunapata...sellaaneen  kans pitkulaaneen...ihan mun ylläni melekeen......ja  äkkiä  tunsin  miten joku  otti   takaa musta  vyötäröotteen  ja  nosti  mun  kokonaan maasta....ainakin   vajaa meeterin korkeurelle...ja  mä kiapsahrin taaksepäin,,....ja....voi  yhyren kerran..

Musta  piti kiinni ja lujaa sellaaneen  piäni  joku......sillä  oli  yllään niinkun  hopianfärinen koko haalari...ja  kumma niinku  kypärä päässä...se koetti  mua retuuttaa  lähemmäksi  sitä  parankantta mutta panin vastaan niin  pirusti....hetihän äkkäsin että se oli  neuvostoliittolaaneen  sotilas ja se  yritti mua  ottaa sotafangiksi....  panin vastaan  niin maan  pirusti....multa  tippus  silimäklasikkin, jota  oon   jo aamusta saakka ettinyt  ja  molemmat  tekohamphaakkin....meillä oli  kova  ottelu  ja en nyt muista  pitkäänkö aikaa me tapeltiin kunnes se  irrotti otteensa  musta ja nousi  ylös siihen  Neuvostoliittolaaseen    lentokoneeseen  ja se lähti suaraan  ylös.....

Ja niin me  alettiin ettimään siitä  pellosta  niitä  faijan silimäklaseja  sekä  tekohamhajia ja  ne  sitten löydettiinkin. Klasit  oli  sikisokin.Sangat oli   vääntyneet  kippuraan  eikä niitä  voinu enää koriata...hamhaat oli  ehiät, mutta  hiakkaaseet ja rapaaseet. Koetin isälleni  selittää että ne  meinas  sun kaapata  ufoon ja  raijata  toiseen  ulottuvuuteen, mutta  teit  niin kovaa vastarintaa  että  jätti homman kesken....johon isäni: mitä sä  höpötät.....soli  neuvosoliittolaaneen uusi  lentokonesmalli.... se mikään uffo ollu....älä ny hulluja  puhu.

EKKU.