sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Kolmas maailmansota on jo tulossa vajaa minuuttia vaille keskiyön.

12/2-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Sunnuntaita teille:  tein  eskoni, eiku  tapani mukaan  8 km peltolenkin ja  ........niinpäs  tietysti. Juuri  kävellessäni , ei  esim juostessa , päähäni  ilmestyy  blogiaiheita, kuten tänäänkin ,joten   olkaapa   hyvät:

Aaveraketit:  Niitä alkoi ilmestymään Ruotsin-Norjan  taivaalle , samoin  Suomen  lapissakin ja kaikki olivat  ihmeissään. Jo  vuonna  1938  niitä näki ja suurin osa  ihmisistä  ....sanoi.....meteoriittejä....vain.Nyt  vajaa kahden viikon aikana   "Kiinalaisia  ilmapalloja" , sukkulamaisia kooltaan,  myöskin, viimeksi  eilen  illalla  on nähty Canadan  ilmatilassa  ja    se   ampua  präiskäytettiin  alas.....tömps. Nyt  niiden lukumäärä on jo 5 ja  on varmaa  että niiden lukumäärä  nousee ....

Ny  funtsaidaan vähän. Toisen  maailmansodan jälkeen  niitä aaverakettejä   ilmestyi taivaalle  1946  sadoittain.Ikäänkuin   "ne"  tulivat,  vähän myöhässä  seuraamaan  maapallon   tilanne, joka  "heidän" mielestään  oli  jo paremmalla puolella, kun sodat olivat  loppuneet...mutta nyt:  "He" taitavat  olla  huolissaan etukäteen, kun  herra  hit----eiku  puutiinni  meinaa  hajoittaa  koko  läntisen  maapallon. Tämä  hit---eiku  puutiinii  ei ole  lainkaan ns  terves, vaan aikamoinen, kuten Alahärmässä  on aina  sanottu, päässilimä.

Saattaa  olla  kuulkaa, että  "he" aikovat, kenties lopettaa   hit---eiku  puutiiniin  temmelllys murhaamismeininkineen ja ovat nyt  seuraamassa miten  etenevät.  Yksi asia  on satatuhattamiljonaa varmaa: Jos ja kun  se hit----eiku  puuniinii  saa ja jatkaa  touhujaan, niin  koko  maailma  on suuressa,SUURESSA  vaarassa. Jos  kerran me emme  sen hit--eiku  putiiniin  hommia  pysty  lopettamaan, niin....toivotaan  että "he" siihen pystyvät.

Tämän takia  ovat seuraamassa  "Kiinalaisine" ilmapallojen kanssa  maan  touhuja. Nyt, kuten jo aamulla  kirjoitin kel.o 04,00, "he"  ovat(ko?) matkimassa  Mainilan  laukauksia ja saavat  niistä  mukama  syyn  tullä väliin niin, että se hit--eiku  herra puutiinii menee........pois..

Sanoi: EKKU.