sunnuntai 17. toukokuuta 2020

Viron Viljandin huijjariveljekset (A ja A ..gust)

On tämä some/sateliittimaalma kuulkaas ihmeellinen.!
Kun Viro ns avautui 1991 ja maa pääsi tekemään kauppaa muiden maiden kanssa , niin minäkin innostuin..........Onnistuin saamaan tuossa talossa asuvat veljekset myymään mulle erilaisia kulkuneuvoja kuten Volgaa, Mossea,Popedaa ja 12 erimerkkistä moottoripyörää. Mulla oli markilla noin 55 käytettyä autoa ja niillä tein kauppaa . Veljekset tulivat kahdella autolla meille , tehtiin kaupat ja menivät Viroon minulta ostamien autojen kanssa.Kyseessä oli vaihtokauppa.
¤¤¤
Noh...antaakaas olla. 1992 myin heille ns pystylyhtymersun mallia 1971 ja minulle siitä luvattiin 1923 Indiana moottoripyörä ......!!...sen arvo olisi ollut noin 10000 markkaa !!. Veljekset sanoivat että tehdään kaupat ja niin tapahtui. He veivät mersuni...ja lupasivat lähettää sen motskarin Corbierlaivalla Helsinkiin ....ja katosivat ties minne.
Tänään sattumalta löysin google Mampsia hyvväksikäyttäen heidän osoitteensa....Vljandi.....XXXtie ja just tuo talo.
¤¤
Noniin veliekset . Pankaas laittaan mulle se Indianamotskari......Tottakai tootta sen jo myyneet ns "kymmeniä" kertoja samalla tavalla kun minunkin tapauksessani. Aikamoisia huijjareita tootta.
Teretulemast.



17/5-2020.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.