maanantai 9. elokuuta 2021

Luonnon vitamiinikuuri.

 Huomenta fb kaverit niin täällä Suomessa kuin myös ympäri maailman. Tein sateessa noin tunnin peltokävelyn ja koska olen aina pitänyt sateesta, niin voi että mä tykkäsin taas. Kun ja jos varsinkin luonnossa liikkuu, niin mettässä kuin myös pelloillakin, saa/joutuu ihan huomaamatta jonkunlaiseen "hypnoottiseen" tilaan, jota sanoisin meditoinniksi, niin sen yhteydessä sinun mieleesi ilmestyy "valmiita sanoja" jotka , kotiisi päästyäsi, kirjoitat muistiin/ylös/ someen muidenkin nähtäväksi. Tänäänkin kävi niin ja myöhemmin tänään julkaisen ne tässä seinälläni.

¤¤¤
Ahaa.....joku sanoo/kysyy ....mitäs ihme rehuja tuossa lautasella on?..ja vastaan : Aina kun liikun, varsinkiin kesäisin ja juuri tähän samaan aikaan, joka kestää noin 2 kuukautta , pellot ovat täynnään apiloita. Ennen kotiini tuloa ja useasti myös matkalla apiloita/kukkia popsin , kerään niitä kimpun mukaani ja lenkin jälkeen ne syön.......banaanin kanssa.
Kokeiltaa itttekukin ja huomaatte miten hyvälle ne maistuu. Niistä saa tarvittavaa luonnon energiaa ja kun niitä massuttaa saa lopuksi jonkunlaista purkkaa. Jee.



9/8-2021.
Ekku Mattila.
Nasiiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant..