torstai 12. elokuuta 2021

Ylistaron murhenäytelmä......."ladosta.....keskuksen lähellä..ladosta ".

 12/8-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Tutkin  taas, kuinkas muutenkaan, vanhoja  lenkki/päiväkirjojani ja  ......  Elokuussa  ,vuonna  1993....:

Yhtenä  aamuna  luokseni tuli  vanhahko  pariskunta   ,sanotaan  heitä vaikka  Pentiksi  ja   Auliksi) Ylistarosta, ennen  sen keskustaa, karhun kylästä. Heidän ainut poikansa   ("Erkki") oli ollut kateissa   kolme  viikkoa ja koska  poika  oli  aikuinen, niin  kaikki  luulivat että hän on ns omilla  teillään, eikä  poliiseillekaan  mitään ilmoitettu.  Sanoin pariskunnalle   että onko pojastanne valokuvia ja  niitä heillä oli muutama  .....kun niitä  tutkin sanoin:

"Poikanne  on kuollut, on jossakin  ladossa  lähellä  Ylistaron asemanseutua, hän on hirttäytynyt..menkää  poliisin  puheille  ja aloittakaa etsintä.....Erkki    on kuollut".  Pentti   melkein suuttui......sanoen...en  usko  sinua.....ei  Erkki  koskaan sellaista tekisi.....ja  sitäpaitsi    olenkin jo  ottanut yhteyttä  puhelimella  Ruotsalaiseen  selvänäkijään , hyvään sellaiseen ,   joka  sanoi  Erkin olevan pelivelkoja  paossa  ja  tulee  kotiin  ennen   talven tuloa.....en usko sinua  Ekku  yhtään...  

Kun kuulin sen soiton maksaneen  400  markkaa sanoin  sinua    huijatun  pahemman  kerran......älä   usko  huijareita...... Niin  Pentti ja  Auli lähtivät  ja  kului  kuukauden   verran  ja  Ilkka lehdessä  oli ilmoitus : Ylistarosta    kaksi kuukautta  sitten kadonnut    mieshenkilö  löydettiin  kuolleena  .....tapaukseeen  ei  liity   rikosta......  Minä  soitin   Pentille , esittelin    itseni  ja    kysyin  mistä  Erkki  löydettiin  ??.................."Ladosta......Pentti sanoi...ladosta....keskuksen  läheltä....oli  hirttäytynyt  kuten sanoit..... ladosta".


Ekku Mattila.