lauantai 14. elokuuta 2021

Olimme, Mika . M : ja minä hetken taivaan "enkeleitä"........

 14/8-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Kalkunmäki . Kauhajoki. Kävin tunti  sitten  siellä suunnalla  Mika  M.....äen kanssa ja  arvakkaapas..???  vanhat  tapahtumat  tuli meille  heti mieleemme. Nimittäin:  Noin  20  vuotta sitten  olimme aikalailla  tähän samaan  aikaan  vuodesta , Mikan  kanssa, lähellä  Kalkunmäkeä, illalla  noin  21,00   ja oli jo  puolihämärää. Äkkiä  aloin antaa   Mikalle  ajo-ohjeita , koska  hän ajoi Saappiaan  tyyliin......vasemmalle....suoraan.....vasemmalle.....oikeaan.....vasemmalle. kunnes  sanoin että  pysähdytään tähän ja  Mika  ihmetteli. "mitäs  ny hän   kysyi....mitäs ny"...

Käskin  että hän avaa  auton ikkunan, kuskin puoleisen ja  niin hän tekikin. Melkein  heti  alkoi  korviimme  kuulumaan  selviä  heikkoja  avunhuutoja jotka  tulivat kuin maan  alta.....aaapuaaaa....aapuaaa...aaapuuaaaa.......aaapuuuaaaa.....Nousimme  autosta  ulos  ja  huudot kuuluivat nyt  paljon  selvemmin....ihan vierestämme....vasemmalta puolelta  . jossa   oli aika syvä  oja  ja siinä vettä noin  50-60 senttiä. Mikalla oli taskulamppu ja sen valossa  näimme  miten  ojassa makasi  vatsallaan  , jalat  tarttuneina  johonkin  puun  juurakkoon ja  hänen  päänsä  ojan toisella  puolella  rapakossa. Se oli humalainen mies, joka  humala tilansa takia ei ollut  onnistunut   pääsemään ojasta pois , vaan käsillä  itseään  ojan pohjasta   kannattelemalla   oli siinä  asennosssa  ollut  ties kuinka pitkään. 

Ja me  nopiaa  nostimme  läpimärän miehen   ojasta  pois , kysyimme  missä asuu  ja hän näytti   pienen  mökin  aivan sen  ojan  toisessa  päässä , jonne  miehen  talutimme. Kyllä hän meitä kiitteli....".kiitoksia  paljon   hohtavat   enkelit...te tulitte  taivaasta...hohtavinne vaatteinenne  ....olette enkeleitä....taivaasta....kiitoos  ..kiitoos...Jumalalle  kiitoos..olisin   hukkunut  sinne  ojaan....kiitoksia..kiitoksia".

Seuraavana päivänä  mies oli  humalastaan  selvinnyt   ja  kertoi innossaan  että hänet pelasti   kaksi  hohtavissa vaatteissa ollutta  taivaan enkeliä ojaan hukkumasta.....ne oli  taivaan enkeleitä hän sanoi.............Mutta:

Minulla  ja Mikalla  oli  yllämme ns  heijastusliivit . Senverran oli  valoa että  ei ihme  että näytimme,varsinkin  humalaisen/väsyneen henkilön  mielestä enkeleiltä...

Ekku Mattila.