maanantai 27. maaliskuuta 2023

emmäny taira mitään kirioottaa ny.....tähän johorannoksi meinaan.......xzxzxzxzxzxzxzxxzxxzxxzxxzxzx..

 27/3-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Päivää sinne: Tänäaamuna  kun heräilin ekakerran  nelijän paikkeilla ja luurasin  ikkunasta  meirän lipputankoa, jossa  ulkomaan lippu  värisi  jumalattoman kovassa  pohjoistuulessa, niin  vakaasti päätin:::::en aatana  varmana mee   tänään  pellolle  kääppäilemään ja menin  uurelleen  maate.Ja kun uurelleen havauruin kello  viireltä ja taas  kattelin  miten  lippu makaa ja sama  aska...se meinas  irrota  naruistaan, niin kova  oli tuuli. ...pakkastakin  8...Nooh....potkin  itteäni persuuksiin  että varmasti pirän  sanani siitä  pellolle emmetänäänvannomisestani   ja menin  taas maate.....ja nukahrin....kroooh..

Kunnes kello   yhyreksän  reikäreikä, kuulin  korvaani, siihen joka  vielä   toimii,   vasen, että  noniin  mennään  pellolle  kävelemään ja meinasin kariaasta että kuka  ittu siällä  rätäjää, mutta   olin ihan hilijaa  koska sen määräyksen  ...lähäretään heti pellolle  kävelemään,  sanoi  vaimoni.

Ja niin sitten mentiin sinne  pellolle. Ja......voihan  naarasvirtahevon  xxllu.....emmoo piitkään  aikaan ollu niin kovassa ja kylymässä  tuulessa, kun  se soli. Vaikka pelto jusjajust  ns kantoi, mutta se  tuuli...!!..aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiiiiiii....kummastakin  silimästäni, myös siitä  oikeasta, joka on jo  melekeen sokia,  tirisi  vettä ja  sen lisäksi  molemmista  nenärööreistäkin.  Rintamukseni oli  jäässä  jostakin märiästä.........juu. 45  minuttia  siitä  meni  aikaa, eikä postikaan ollut vielä tullu, joten  oli  XXXXX  reissu...hhhhhrhrhrhrrrrrr...

Ny meen  hakkaamaan   päätäni  navetan tiiliseinään. Josse  vähän  helepottaasi.

EKKU.