sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Tänään meille tuli 7:mäs lapsi. 20/3-2023. Hän on TUUKKA NOOA JULIUS MATTILA.

 20/3-2023.

EKKU,

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

Tänään meidän perheessä oli lapsen kastajaispäivä. Se  tapahtui  noin  10 minuuttia sitten. Lapsen nimeksi  tuli..

TUUKKA NOOA JULIUS    MATTILA.

Kastajana   toimi  Naasiiri-Meedio-näkijä  Ekku  Mattila.  Tuukan  Isä.  Hän syntyi  14/4-1987  Seinäjoen  synnytyslaitoksella, pienenä  myttynä. Kämmenelle  hyvin mahtuen. Hän   olisi   ollut   Tuulevi Linda Matildan veli, mutta  tähdet-kohtalo  päättivät  toisin. Tuulevi syntyi, Tuukka  ei.Hän menehtyi  Äitinsä  kohtuun. Tänään  hän sai nimen.

Tuulevi on koko  ajan  tuntenut Tuukan  olevan  suurena osana  hänen  elämäänsä. Sivulla-unessa  ollen Noin  30  vuotta  jo   on  se tunne  koko  ajan vain vahvistunut.  Noin  4  vuotiaana   Tuulevi  jutteli  jollekin jota ei näkynyt. Selitti  ja  kyseli. Kyseli ja  selitti. Tuulevi tiesi-tunsi  että hänestä  jotakin  puuttui. Jollakin  oudolla  tavalla. Ikäänkuin  hän olisi  jotakin vailla. Kaipuuta  sydämessään. Hylätyksi  olemisen tunnetta. Jotakin salaperäistä  . Ikävää  Jonnekin-johonkin.

Meillä  oli  6 muksua. Nyt  on 7.  Nyt on perheemme  koossa. Nyt  voimme  jutella Tuukallekin. Hän sai   tänään nimen. Minulla  Nasiirina  on  täysi oikeus  suorittaa  lapsen   kaste. Se on  Taivaallinen  oikeus. Jumalan ja  Raamatun nimeen. Ja sen tein.

Tuulevilla  oli  syntyessään  punainen  tukka.  Tiedän että  Tuukalla  oli  ja on    tummat  hiukset. Kuten  kuvastakin  sen näkee. Tuukka  on mies. Tervetuloa  Mattilan  perheeseen  Tuukka Nooa Julius Mattila.

Ollos  siunattu.

EKKU.