keskiviikko 29. maaliskuuta 2023

Venäjän pikku-ukon takia on ilmatkin sekaisin.

 30/3-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤

No  päivää taas: Onpas  ulkona  todella  aurinkoinen ja  keväinen  ilma. Asteitakaan, meinaaan  pakkasta ei ole kun   4 ja  koko ajan lämpenee. Kuten  pitääkin tähän aikaan  vuodesta ja keväästä. Kaverini  pani viestiä Virosta-Tallinnasta    ja siellä  on maa melkien  jo näkyvissä, lunta enää  varjoisissa  paikoissa  ja kukat  kukkii  auringon paisteessa.

äskeinen  oli ihan  tahattomasti  ns aasinsilta itse asiaan ja  sekin  käsittelee  juuri ilmastoa-keliä yleensä. Kuluu  siis  seuraavasti:

Noin  vuoden verran on , ainakin  meillä  Euroopassa  ilmat  pahasti sekaisin. On  kummia "yläpilvijuttuja"  taivaalla, punertavia  sellaisia  ja  varsinkin  aamuaurinko  näyttää kummalle. Tämän  on huomannut juuri  äskeinen  Viron  tuttuni. Hänen mielestään  pilvet jotka  ilmestyvät  taivaalle  menevät  jännästi  ristiinrastiin, ei kuten  ns  normaalisti  yleensä on. Kerroin hänelle  syyn ja se on  tämä:

Ukrainan  sota, taikka  venäjän pikku-ukon  sekoileminen  on kestänyt  noin vuoden ja jatkuu  yhä. Puutiinii ammuttaa  koko taivaan  täyteen  ohjuksia , Ukraina koettaa  vastata   samalla mitalla  ja   räjähdyskaasut-muut killuvat  niin  ylä-kuin myös alakerroksissa  taivasta.  Olisi  todella kummallista jos  sellainen    ruuti-muu juttu  ei  vaikuttaisi  ilmastoon.  Tässä on syy  tämänkeväiseen  jumalattomaan  lumentuloon  ja  myöhästyneeseen  kevääseen.

Saa näkee mitä se vaikuttaa  kesään?  Ja jos  arvata  pitää niin kevästä on  tulossa  kolea  ja  harmaa. Lämmintä  noin  16-18  astetta. Hellepäiviä on turha  odottaa. Noin  5-6.

EKKU.