keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Kurikkalainen V.P-rotta raiskasi ,29 vuotiaana, 1977 Virroilla 11 vuotiaan koskemattoman tytön.

 1/3-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Päivää teille: 

Mulloli koneeni  viikon rikki ja  illalla se saatiin kuntoon ..joten......taas asiaa  tuloo  ja nyt  kerron raiskauksesta. Se tapahtui  Virroilla  1977, uhri (" Lea")oli  11 ikäinen  tyttönen, raiskaaja  Kurikkalainen ,28  vuotias  rotta. Olen  uhrin tuntenut  noin  37  vuotta ja  sen Kurikkalaisen V. P:en myös. Teko yhä  järkyttää  uhrin  mielialaa.  On käynyt  eri   terapiassa noin  9  vuoden aikana, mutta olisi  pitänyt  aloittaa se jo aikoja  sitten. Uhri kertoi mm  äidilleen  tapahtumasta melkein  heti, mutta  vastaus oli....."ei se V  sellaista tee..olet  nähnyt vain pahaa unta.....lopeta    tollainen  puhuminen......olet  nähnyt vain pahaa  unta".

Lea  oli  täysin lamaanuneena  raiskauksen   aikana , sekä  raiskauksen jälkeen.  Verta  tippui  monta  päivää,  alavatsa  kipeänä viikkoja, uni ei tullut  ja koko maailma oli sekaisin. Raiskaus tapahtui  Virroilla  , mökissä  jossa oli  yhtäaikaa Lean  molemmat  isosiskot  sulhasineen ja se raiskaaja  oli  Lean  isosiskon  sulhanen.  Tämä  V.P-rotta  supaji  Lealle että koska  pian olet  aikuinen nainen, niin  opetan sinua niille  tavoille joka  yleensä  ajallaan tapahtuu. Ettet  sitten  säikähdä ja vaikka  Lea koetti   vastustaa, niin  se V.P-rotta  teki  tekonsa.  On  todella suuri harmi  koska   se V.P:en   tekemä  alaikäisen raiskaus on  tekona  vanhentunut, eikä  siitä se  rotta enää  tuomiota saa. Minä  tapasin  "sattumalta"  sen  rotan  naamakkain  Kurikan  R-kioskin edessä, taisi  olla  keväällä  1992......ja......ja..ja..ja ja.jajajajajajajaja...pienen  muistu-muk-muk-muksen- taisi  saada.

Se  V.P.-rotta  asuu  ja  on aina  asunut  Kurikassa, omakotitalossa, xxxvärisessä, kivenheiton matkan päässä  Kurikan keskuksesta. Ikänsä......noin........päälle  74....  .....vee. Pahus..ihan äsken muistin  sen  rotan  ammatinkin että  työpaikan  jossa oli  koko  ajan......mutta  nyt en "millään" enää sitä muista...

Hmmmmmm.....olin  yhdessä  hautajaistilanteessa  ,  muutama  vuosi sitten, samaan aikaan  sen V.P;en kanssa, ihan vastapäätä se  rotta  istui  minua  ja  jouduin tekemään  KAIKKENI  etten  sen rotan  päälle  olisi  hyökännyt. Välillä  minua on  se harmittanutkin. . Olisiko  sittenkin,,,?...????mutta...kirkossa......!!!....paree niin että  PIRIN  PINTANI ....eikös niin ??

V.P-rotta....pilasit  nuoren tytön,  nuoren  naisen koko  elämän. Lea kärsii  raiskauksestasi  lopun  ikäänsä.  Kiitä  V.P-rotta  Luojaasi, jos sinulla on, ettet asu  vaikka Irlannissa, taikka Italiassa, taikka muissa  paikoissa, jossa  raiskaaja.........kuohitaan  ja sitten.......pum.!! Ymmärrätkö  että  sinulla  oli   hyvä säkä  syntymämaatasi  ajatellen? ..mutta.......???!!??.....niinpä...

Ekku.