perjantai 17. maaliskuuta 2023

Tuoota köh......jollakin saattaa olla monta erilaista persoonaa...välillä...hmmmmmmm??

 17/3-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Iltaa  sinne teille: oletteko koskaan  miettineet-lukeneet miten meissä taitaa,  (ei jokaisessa olla)  jonkunlainen sisäänrakennettu pöhköpää  ihmishirviö? , mutta enimmmäkseen mukava  perusluonne.Niitä on noin  kaksi  ja ovat samassa  persoonassa. Olenkin monta kertaa sanonut-kirjoittanut että  minussa  taitaa  olla sellaisia eneekin....koska:

Jos  aion korjata autoa,  niin se ei onnistu ennenkuin saan "sisälleni"  autonkorjaajan.

Jos  meinaan maalata  vaikka maisematauluja  se ei onnistu ennenkuin  sisälleni  tulee taiteilija.

Jos meinaan  kirjoittaa  vaikka  runoja, kirjoja ei se onnistu ennenkuin  saan sisälleni  runoilijan-kirjailijan.

Jos  päälleni  joku  hyökkää ja meinaan antaa  kovasti takaisin, se ei onnistu  ennenkuin saan  sisälleni  sotilaan-taistelijan-samurain......pitää  vain hetken  odottaa  ja  siinähän se  tuli ja  homma hoituu.

Kun  rakensin  meidän  tontilla  olevan korkean   tornin,  vuonna  1998, josta tuli lipputangon kanssa, kaikkiaan  41 metriä  korkea, niin jouduin  odottamaan  joskus  aamuisin jopa  2  tuntia, ennenkuin se  ammattirakentaja  tuli  sisälleni  ja homma  onnistui. Kuusi  kuukautta se  rakentaminen  kesti  . Monta  kertaa  jouduin  odottamaan  ja  parina päivänä se  ei   tullut olenkaan. vasta  seuraavana  aamuna.

Jos  meinaan, kuten  vuonna 2004  juosta maratonin, niin  harjoittelin   8 kuukautta  ja sen aikana juoksin  1800  km  , ennenkuin  olin valmis. Silloin oli  sisälläni  ammattiurheilija. Ja  koko  sen  42  km 195 metrin ajan.

Jos   "joskus" olen pahalla  päällä,  räyhään ja raivoan  kuten hullu, niin se ei ole minä, Nasiiri, vaan joku  kumma  kuumakalle...heheeheheheheheeeeh..

Jos..jos..jos.....

EKKU.