maanantai 13. maaliskuuta 2023

No tervepä terve sinne teille:

 13/3-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Son Maanantai taas kuulkaas:  Kesää kohti  koko ajan mennään ja vaikka lunta  on hyvin paljon, niin  annappas olla kun alkaa Huhtikuu  niin  ....ja  viimeistään sen kukauden lopulla...on lumet  sulaneet.

Tänään kävin   siellä ja täällä, etupäässä  noiden autoromujen takia.  Saan yhden  Ladan  vietyä  laturin vaihtoon vissiin  huomenna ja  taas  se alkaa  ns  pelata. Laturi  , onneksi se ei ole ns  vesijäähdytteinen, sillä  paikallinen  korjaamo ei  osaa  sellaista vaihtaa, vaan tämä laturi joka pannaan  sen rikkimenneen  tilalle, on ns tavallinen malli.  Siis jeees......piakkoin.

Jaahaas. Olen huomannut   ja tekin varmasti  vaalimainoksia  joka  tolpan  kyljessä  kiinni  ja  siihen juuri meinaan  paneutuakin tässä ja ny.  On se kumma kun eräät  ovat  niin  laiskoja  ehdokkaita että  kiinnittävät  omia naamansa  kuvia  peräkanaa  3-4   kpl  tolppaan,  noin  100 meeterin matkalla.  Eivät    viitti  senverran nähdä vaivaa että  laittaisivat  esim  500  meeterin.1 km  -välein päähän niitä  naamakuviansa.  Ne laiskamadot  vissiin luulee  että  kun mainoksiansa on  30 meeterin  välein ja useita, niin me äänestäjät  ne paremmin huomaamme. He tavallaan ikäänkuin aivopesevät meidät....katokaa..katokaa..katokaa katokaa nyt.......mua....

Jos  tuollaiset laiskamadot  pääsevät-luulevat  etuskuntaan, niin  mitä  ne siellä sitten  tekevät?  Istuvat perseellään  ja......siinä  kaikki.

Mutta heiiiiiiii....olimme  mä ja johtaja  Mika  kiinnittämässä  vaalimainoksia muutama päivä sitten ja  teimme seuraavasti:  31  kiinnitimme  ( Mika  sen suunnitteli) niin ,että ne oli  ikäänkuin  "neljäntien"  risteyksissä, niin  etteivät estä tieliikennenäkyvyyttä. valitsimme  Kauhajokeen tulevien  tieväylien  solmukohtiin, noin Nummijärvestä-Kurikan-Jurva-Jalasjärvi-Isojoki-Kauhajärvi- tolppiin aina kaksi kerralla niin, että  autoiljat  näkevät ne  tulen ja mennen.  Kahtena  iltana kello  kuudesta-iltaan  23,00 meni meillä aikaa. Varsinkin  johtaja Mika  joka on   viimeisen päälle  tarkka-harkitseva  ammattilainen, niin päivätyössään, kuin myös  muutenkin, teki  hyvää työtä. Minäpoika siinä  pitelin  etupäässä  taskulamppua. 

EKKU.