torstai 9. maaliskuuta 2023

Päivää.......autoasiata tuloo:

 9/3-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤

Jaaahaas.....kuulkaaaas:   nyt meinaa  painaa päälle  ns  käimisvastukset, eiku  vastoinkäymiset. ..auto-alalla  meinaan....Meillon 3    vanhaa autoa....yksi  vuodelta  1996, 2005  ja  se  kolmas  kans  2005. Nuo kaksi ekaa on olleet ns  varavaravaravara-autoja , joille on  pualisalaa  viilettänyt  illan hämäryyressä  sinne ja  tänne, jos tuo kolmas ei oo ollut  kunnossa. Kauppareissulle  ne varavaravaravaravara-autot on hyvin  kelvanneet.....muttei eienää:

Koska.....2 kuukautta sitten  suo  "Lada"  alkoi  ittuilemaan. Se akku  rupes  takkuamaan. Akunvalo  hohti päin naamaa kun yleinen syyttäjä. Ja  joka  ilta piti laittaa  akku lataukseen...mutta......viikko  sitten meinasin jäärä Kurikan matkalla  ja justjust pääsin kotipihaani, akku  lataukseen ja  eikun talliin ..ja  lataukseen. Nooh.....3 päivääs  sitten  jäin taas   välille ja juuri ja juuri  päästin  kotpihaani....lataukseen akku  taas ja jajajajajajajajajajaaaaajajajajaja....

Sen jälkeen oli pakko ladata  akku  täyteen että  pääsi  perunaa kaupasta ostaan ja  se  se nipinnapin kesti.....meinaan  auto..ja se akku. Akku oli  melkein uusi  100  ampeerinen ja hyvä kun mikä. Olenkin   sanonut että  meilläkin on ny  sähköauto  !!??....sillä pääsöö  noin  50 km mutteipä enää. Tänään se  teki taas......auto  jä Ullankaupan kohtaan. Panin vara-akun  takaloosteriin  ja   pääsin  Mersu-Haapakosken  pihaan ja   taas akku lataukseen..ja juuri nipin napin  täänne  kotiin.

Mutta....orottakaa....eilen  illalla  lakkasi se  vuoden  1996  "Larakin"  muttuulemaan, eikä  enää käynnisty. Ja.ja ja ja ja ja  saman teki   tunti sitte  vanaha Hysleri. Ny moomma  aivan autottomia...iekana....mutta antaapas  olla....onhn  noita polkupyäriä...heheheheheheheheheeeeeehehehehehehehehehehehhhehehehehehehhehehehehehehehehehhehehhehhhehehehheheheheheheheheheheeeeeeeeeeh.

mutta ny  meen juamaan  teetä ja  samalla  järsin  korppua.

Jees:

EKKU.