torstai 6. toukokuuta 2021

Piiiiiiiiir...heräääätyyyskello soi....piiiiiiiiirr......ja herätkää siitä painajaisunestanne..Korona on vain höpöhöpöjuttua. Se on tavallinen joka syksyinen/keväinen flunssaviirus.

 6/5-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Huhheijjaa  etten sanoisi..........tunti  sitten meillä kävi  rouvan sukulaasia  puhumassa  meitä ns  ympäri  siinä  korolla...eiku koronarokotusasiassa, että  meidän pitää nopiaa ottaa  se rokotus, sillä jos  emme niin tee tartutamme  heiräkkin  viiruukseeen. "Me otimme jo   aikoja sitten  koronapiikin ja  kyllä  hella palatkoon teiränkin pitää  se piikki  ottaa  ja sassiin".

Voihan  heheeh......olen  monesti  kuullut/lukenut  samanlaisen   sanonnan "että  me  jokka  emme ole ottaneet  koronapiikkiä, tartutamme  muutkin, myöskin sellaiset jotka ovat  jo  rokotuksessa  käyneet ". Heidän  väittämänsä  mukaan he  "piikilliset"   sairastuvat  meidän "piikittömien"   vuoksi  ja  täysin unohtavat  että  senhän mukaan  se heidän  saamansa  piikitys  on    täysin  turhaa. Jo   tämän pitäisi  riittää ja  avata ajattelevien  ihmisten  mielet  totuuteen . Toistan :  Keisarilla  ei ole  vaatteita.

Ekku mattila.