tiistai 25. toukokuuta 2021

Uffoja.......onhan niitä. Paikka Kauhajoki. Laitasaaren lähettyvillä. 25/5-2021. Suomi Finland.

 25/5-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.



Hieno  juttu. Pari  päivää olen  taas kuvannut  taivasta  mutta ei   yhtään   mitään ns kiinnostavaa ole näkynyt......mutta  tänään, noin  30 minuuttia sitten.  Istuin  ulkona  puutarhatuolissa  ja  kiinnitin ns  sivusilmällä  huomioni  taivaalla  näkyvään   heijastukseen,  katsoin sitä  jota  luulin lentokoneeksi. Otin siitä kuitenkin  kuvan kännykkäkamerallani  ja  olaalaaaa.....

Se mikään lentokone  ole. Ensinnä  se  hävisi heti kun sain siitä kuvan, kuin tuhka  tuuleen , ikäänkuin  sentakia kun  havaitsin sen  , mutta  onneksi  kerkesin  kuvata  sen.  Laitan taas  teille muillekin  sen katsottavaksi  ja huomaatte ettei se lentokone  ainakaan ole. Kuvaamani ufo  oli taivaalla  tavallaan  ns  väärinpäin, koska  yleensä  ne ovat  sellaisia  lautasen mallisia, taikka  kuperoita ja  tämä  oli kupera  .Siitä lähtevä ilta-auringon heijastus  kertoo  sen että  laite  on  jotakin metallintyyppinen rakenteeltaan.

 Siis........::  Onnistuinko taas,  noin  viikon  aikana   kuvaamaan  ufon ??   Nanni, Jaakko  sekä Nikke  olivat  täällä  samaan aikaan  sen  uffon kuvaamiseni aikana   ja  Jaakon kännykkäkameraan jäi myöskin  pyöreä  tumma "jalakapallo"  korkialla  taivaalla,  samalla korkeudella kun se mun kuvaamani  uffokin.  On todella mahtavaa  kun näitä  ufoja  näkyy  täälläkin päin .  Eikun lisää  vaan.


Ekku Mattila.