keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Son nyt tehty taas....meinaan iääneestyys.

 26/5-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Ja niin  äänestysvirkailijan leima  napsahti   antamaani  äänestyslipuukkeeseen , sen ohjeen  mukaisesti taitoin  niin, ettei kukaan   sivullinen   kirjoittaaani  numeroa  nähäny ja kun  vielä laitoin  oman nimeni  jonkun paperin  reunaan , valakooneen  paperilappunen  ruskian kirieen sisälle, sen  laitoin  kiinni  ja  virkailija  sen  purotti  jonnekin laatikkoon. Kops.

Tätä  ennen  piipahrin  kopissa, jossa oli  kuvia/numeroita  pitkin seiniä ja  koska  mulla oli jo   valamiina  oikea  numero, niin oli  heleppo  sen  rustata  äänestyspaperiin.  Yhyres kohtaa  meitä molempia  meinas  jopa  naurattaa/hymyylläkin ,  vaikken  hänen naamaansa  kokonaan nähäny sen  valakooseen   naamatötterönsa  takia,  koska  virkailija  oli vissiin  niin hämmentynyt  kun  mun  naamallani ei  666  mainosnaamaria ollu, eikä  tuu koskaan olemaan , niin  ojensin sen  kirittootamani  äänestyslippusen  hänelle, hän purotti sen  siitä noin vaan  paffikoriin.Kops. Iliman  hänen  töksäyttävää leimaa  ja sunmuita  juttuja. 

Siällä  äänestys/orotus/huonees ei liikoja  immeisiä ollu. muutamaa  pöytä ja  tuali ja  niiren ympärillä  kuluki  sellaaneen sininen   paksu naru  sinne   sekä  tänne  ja oli  heleppo osata  oikiaan  paikhaan  , vähä joessa olleiden  katiskaverkkojen  tapaan.  Kaikki  tiet  viävät  äänestyskoppiin.  Oujee.

Nojoo.  Toivottavasti  ääneni  ei mee  hukkaan ja eikä se  näin  meekkään, kunhan vain käy  kynällä  raapustamassa  oman  suasikkihenkilön numeron. Jossei  äänestä niin on  turha  rutajata. Juu.


Ekku Mattila.