perjantai 25. kesäkuuta 2021

IKH......Isojoen Kone Hallista......PS-Halla-Ahoon.......

 25/6-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Niinkuin  havaattekin ja olen kertonutkin, kävimme    vaimoni  kanssa pyörälenkillä, noin  20 km ja  sen aikana   piipahdimme  ns lauta-tavara-kaatiksella  jonne oli   tuotu  vaikka   mitä. Muutama Isojoen IKH  mainoslappuja oli ja yhden otin mukaani , sen äsken kuvasin ja  siitä kerron nyt.

IKH  on myyty  Kiinalaasille  ja se  tarkoittaa  yhtä asiaa:   IKH:llin  johtoporras  saivat tietää, että ei mene  pitkään enää, kun  kaikista  EU-maista  muodostetaan  jätti-Eurostoliittovaltio. Kun   se  tapahtuu jokainen  itsenäine  firma ajetaan ns  alas, ne yhdistetään  keskusteollisuuslaitoksiksi  ja joita määrää  Saksan  päävalta. Nyt  IKH  oli oikea hetki myydä  tehtaansa sillä  myynnistä tuleva raha  jää  heidän  taskuihinsa. 

¤¤

Sitten herra PS Halla-Ahoon. Hän(kin) sai tietää (mistähän hmmmm??)  että   vuoden/kahden päästä  jokainen    erillinen  puolue lakkautetaan . Niiden tilalle  tulee  vain ja yksi  ainoa  "puolue"  jota  johtaa..kuinkas  muuten..??  Saksan  liittotasavaltaneuvosto. Koko  Eurooppaa on  vääjäämättä  menossa/joutumassa, kuten olen  jo  9  vuotta  varoittanutkin , yhden  ISON  pomon/maan  hallittavaksi, eikä muilla mailla ole  mitään sanansijaa.   Nykyinen  XXXXpiiggi  liittyy  suurena osana  tähän  suunnitelmaan, mutta  enpäs taida siitä sen enempää.  Olen jo senverran ISO poika  että osaan pitää   turpani  kiinni  jos ja kun niin pitää(kin) tehdä.

Kuitenkin:  Nahkurin oksilla  tavataan.

Ekku Mattila.