lauantai 26. kesäkuuta 2021

Juhannusaatto muistojani vuorelta 1973........öööööökg....öööökg....yyäääääkgf..

 26/6-2021.

Ekku  Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Tänään plasarin  lenkki/päiväkirjojani joita  on  syntyntyt  vuodesta  1973  tähänpäivään ja  huomasin, kun näin  Juhannuspäivissä ollaan,  yhden sellaisen tapahtuman  itselleni...meinaan  Juhannustapahtuman.

Lähdin  Hesasta  ajelemaan  kohti Lahtea, koska  siellä oli  hyvä leirintäpaikka , Mukkula  nimeltään, päivää ennen Juhannusaattoa ja eikun sinne ja teltta pystyyn. Se oli, teltta  meinaan  hyvin pieni kooltaan, vain yhden hengen niinsanoakseni, just ja just  sinne  pystyi  menemään  ja kun nukkui niin  teltan harja  melkein  otti nenääni kiinni. Ja  niin meni se  yö/päivä ja  tuli  Juhannusaatto. Huomasin ja  kuulin  miten  sinne  leirintäalueelle alkoi lappaamaan  väkeä niin maan palio että autoilla, mooottoripyörillä sekä kävellen  niitä  tuli.Yhteistä heille ole se  että  olivat jumalattomassa  humalassa....ööögg...öööökfg...viistoista miestä   arkuulaaa vainaaaan....ööök....ööökg....vain  kuului.Se mekastus meteli  korviani  särki.

Muttaaa odottakaapas kun tuli ilta ja  tuli yö!!!..Yritin mennä  nukkumaan  niinkin säälliseen aikaan kun jotakin kello  02,00  nurkilla mutta mitä  askaa. Telttani ympärillä  huojui  ja oksenteli  humalaisia .....ööökdgf.....yääääälkgläää...ja  yksi   oksensi mun telttani  päälle ja  toinen  moottoripyöräni  satulaan....voiettä se haisi, ei se satula  vaan se oksennnus......hyyyiiiiii. Koetin pyyhkiä telttani  kuivaksi mutta  ei siitä mitään  tullut....oksentajia tuli lisää, jonossa  asti ja  niin  mun oli  pakko tehdä seuraava offensiivi. Hätähätää  kasasin sen oksennukselle  haisevan telttani   muavipussiin,  vähän  moottoripyöräni satulaa hinkkasin  ruohotukulla ja eikun  tien päälle  ja kovaa...Fruuuuuuuuuuuuuu.....pöly  vaan  jäi jälkeeni....

Niin......heti kun matkalla Mikkeliin näin  vettä  kimmaltavan   joen/järven  niin  sellaisen rantaan  toppasin, pesin  sen telttani  oksnnuksesta  pois, samoin  virutin pyöräni satulan  sekä  myöskin  nahkahousuni persuuksen. Pankaas  arvaan  että mun ympärillä sitten pörräsi  hyttyysiä ja muita  raadonsyäjiä.  Ne  luuli  ettoon  jo  mätä  rumis......ja nopiaa  Mikkeliin, Rauhanniemen leirintäalueelle, josta  voin kirjoitaa  huomenna taikka sitten en.


Ekku Mattila.