sunnuntai 13. kesäkuuta 2021

Piiiipaaaa....piiiipaaaaa....piiiiipaaaaa.......

 13/6-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Nony  kuulkaas.........Somen  ihimeellinen  nettimaailma  suuttui  mun kaharen kirootukseni  takia ja aloiti    24  tuntisen mykkäkoulun , jonka  mä kärsin  kuten miäs pitääkin. En valittanu, koska  se ei kannata ja nyt  voin taas  naputella  juttujani.....siis olkaa  hyvät:

Tänään  noin tunti sitten, kun sotkin  polokumasiinallani ns kaharen sillan   kautta , niin    laitasaaren  kohoralla  vastaani  tuli  tuhatta ja  sataa, jos  ei  nopiempaakin kaks  keltaviiruusta  ampulaanssia suuntana  Kurikka taikka S/joki.,,,niinja  pillit huusi  jotta mäkin kuulin  kummallakin korvalla, sillä  oikeallakin joka on  melekeen  ummessa jo. Luulisin ettei kenelläkään mitään hätää  oo, eikä ollut ja perustan sanomani  wanahoihin muistoihini, silloin ennen ja  vuateen  1965.

Oli  siihen aikaan  SA:leivissä, kuten yhä  tänääkin, vaikkei sitä taida moni  uskoa. Tämä  aikamatkaajan/näkijän työ on sellaasta  ettei siitä  voi eikä saakaan  jäärä eläkkeelle  kiikkumastualissa keinahtelemaan, vaan  pitää painaa  eteenpäin......siitä oon otettu kun  minnuu  yhä tarvitaan.....jee................ainiin  hyppäsin vähän  sivuun    aiheesta , siis    ambulanssia, taikka niiden sireenien   kovvaa  huutamista. Nimittäin olen melekeen varma että ne hariootteli  ja siinä  toisessa  autossa oli  aaambuulanssi  kokelaita. 

Silloin  SA:aikaan  1965  mut oli  määrätty Helsingin Viikkiin    töihin  jossa  sijaitsi  sellaasella  jumalattoman  suurella   kallioryhmällä  , josa  eniten  oli maan alla ja siellä..hmmm???...voinhan sen sanuakin, koska se  alue ei ole enää SA:jan.....ampuma/räjähde-tarvikkeita.  Jos en ihan  väärin muista ja harvoin niin tapahtuu, niin niitä  räjähteitä  oli  kaikkiaan  sellaiset   65000  kiloa ja jos  sellaanen  pääsee kerralla  räjähtämään, niin  tuhoalue  olisi ollut  noin  6 km jonka  sisällä  ei olisi  kannattanut  olla  ja  varsinain "keskustuhopaikka"  2 km jonka  alueella  olisi  kuallu melekeen jokaaneen  ihiminen...ja  rakannukset olisi  menneet  illun päreiksi....

Nooh....Helsingin, taikka oikeammin  yhyren  naapurimaan  "pomot"  määräsivät  että se Viikkijutska pitää lopettaa (19829  ja  ne  jytkyt  siirtää...jonnekin  ja  niinhän siinä tehtiinkin. 5  kuukautta  niitä  laatikoita  raijattiin, yöllä enimmäkseen ja paikat oli  ns liinoitettu ylenmäärin...ainiin....se pääasia...tuloo ny:

Melekeen  jokainen  viikonloppu, siis  Sunnuntaisin ja kello  11,00 jälkeen me jouduimme  opettamaan  ns "ököjä"  ajattamalla , ,  välillä oli pillit päällä ja  välillä taas  ei. (Jokku otti aikaa  että oliko pillit päällä paree aika, vaiko pillit päällä  ei ollu.)  kovaa vauhtia  meneviä  vihereitä  autoja  Viikkiä   kohti, 9  eri kohteesta.Otimme  aikaa  kuinka paljon  menee sieltä  ja   sieltä ja taas sieltä  ja sieltä......Viikkiin sinne  jytkyvarastolle , jos  siellä  olisi joku hätä  tullut. Ainut määräys, jota piti  nourattaa visusti oli se ettei kirkonmenojen aikana, eikä sitä ennen  saa  pillejä  huurattaa.  Joku  rääppöö  sitä pitää olla...

Juu..

Ekku Mattila.