torstai 24. kesäkuuta 2021

Vetypommista ajantappoaseeseen.....Kvarkki S ja näkijä/aikamatkaaja Ekku Mattila.

 24/6-2021.

EkkuMattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Päivää   blogini lukijat.  Laitan  vähän  Juhannuslukemista teille  jokaiselle, missä nyt  oottakin ja  aiheena  on  maailman/luomakunnan  voimakkain  pommi.  Ottakaa  hyvä lukuasento.

¤¤¤

Kaikkihan  tietää/uskoo  että   atomipommi  on  isoin jytky ja  myös  sen että atomipommin  voittaa  vetypommi joka  on  100  kertaa  a/pommia  voimakkaampi. Niinhän  "kirjoissa"  sanotaan, mutta  väärin......Jotta  päästään  sisään tähän väitteeseeni niin  tulkaa mukaan Intian pyhän eepoksen, MAHABHARATA   sivuille , jossa  kerrotaan suunnilleen  näin:

8000  vuotta sitten   Intian  maaperällä taisteli   kaksi  tasavertaista    armeijaa, monimiljoonineen  sotureineen , lukuisia  sotia , vuosista, vuosikymmenistä toiseen , eivätkä  saaneet  toisistaan lopullista  voittoa. Kerran   sellaisen taistelun   aikana,  vastapuolen  sotapäälllikkö  huomasi/tajusi  että nyt   hänen  armeijansa/joukkonsa  ovat  pahasti häviöllä   ,  kaikki on kohta menetetty.  Tappio  näyttää varmalta. Hän kutsui  koolle  lähimmät  miehensä   ja ilmoitti heille :

Nyt olemme  varman tuhon  edessä....mikään ei enää  auta.....meidät  tapetaan  viimeiseen mieheen....kaikki on menetetty.....kaikki.....kuitenkin  on vielä yksi  keino..yksi ja  ainoa....meidän on pakkko  käyttää  ajantappoasetta joka  hävittää  kaiken ajan kaikkialla....kaikkialla ,  koko  universumi  häviää...maailmankaikkeus  katoaa  ikiajoiksi....tulee  ikiaikainen  täydellinen pimeys......täydellinen  musta pimeys.....meidän on  otettava  ajantappoase  käyttöön.......ja pian...."

¤¤¤¤

Onneksi  he eivät  sitä  lopullista  asetta  käyttäneet. Jos niin  olisi  tapahtunut  en   olisi  tässä ja nyt, ette tekään siellä, ei kukaan, ei  mitään.Kaikki  olisi  kadonnut  ikiajoiksi. Kaikki. Jo  35  vuotta  sitten  tajusin mitä  se ajantappoase on. Tiesin  että olen  oikeilla jäljillä, mutta  pidin  "suuni kiinni". Siihen  aikaan,  varsinkin,  minua  oltaisiin  takuulla  pidetty..hmmmmmm??....juu , mutta  tämä  nykyaika on antanut, myös minulle, aikamatkaajalle  jonkinlaisia  velvoitteita  opastaa/ohjata  ihmiskuntaa.  Tästä ajantappoaseesta  olen kirjoittanut  mm  tässä  blogissani ainakin kahdesti ,sekä  ottanut  yhteyttä  "minua  viisaampiin"  ja saanut  neuvon että  anna  Ekku  palaa vaan. Tulossa on aika  jolloin  kirjoitukseni  otetaan  tosissaaan, niitä tutkitaan   ja  joskus, paljon  myöhemmin  ihmetellään että  oli  se Ekku Mattila  ihme  näkijä.

Jaatkuuuuu...

Ekku Mattila.


Jaaatkuuuuu...


Atomi  koostuu  : Protoneista, Neutriinoista joita ympäröi  elektroniverho joka taas koostuu elektroneista , nukleoneista, protoneista  sekä  neutriinoista.  Kaikkein pienin  hiukkanen, joka  tunnetaan on Kvarkki ja joita  on atomin sisällä tasan   6.   Nämä ovat alkeishiukkasia  jotka  nimetään.... U,C,T,D,S  sekä B.   Noiden  viiden  "toiminta"    tiedetään aika  tarkkaan mutta  kvarkki S/Outo  on  tiedemiehille  ihan  "outo". Heidän mukaan  se olisi  ikäänkuin  liikaa  kaikkien  muiden  kvarkkien  joukossa,  turha  ,  ylimääräinen  kiusankappale.  

Myös se  tiedetään nykyisin  että  koko maailmankaikkeudessa  on  ns  tyhjää  tilaa  87  % ja  sitä  tilaa  nimitetään  pimeäksi   energiaksi.  Tämä on  täysin  näkymätön, eikä sitä  voida ns "punnita" lainkaan. Se  on  kummallinen/outo  , ihmeellinen ja  täysin  tutkimaton  energia.  Tiedemiehet  ovat  yhä   suut  ns  auki  hämmästyksestä.  Mikä/mitä  se pimeä  aina/energia on? .......mutta  minä  sen tiedän...

Atomeissa  oleva  Kvarkki/S  tuottaa  koko ajan ja on tuottanut  nimenomaan aikaa, joka  on sitä pimeää  energiaa/ainetta. Aivan  aikojen "alussa"  oli  vain yksi  ainoa  atomi (alussa  oli  atomi)  joka  odotti  syttymistään/suurta  pamausta  ja kun se tapahtui  syntyi  samalla  hetkellä  miljardeja  uusia  atomeja joiden sisällä  syntyi Kvarkki  S/Outo  uutta  aikaa  ja se jatkuu yhä  edelleenkin  synnyttäen  uutta  maailmankaikkeutta, uusia  universumeja, uusia  maailmoja,  ajan mukana. Kaikkea  ympäröi  aika. Se on kuin  näkymätöön  magneettikenttä, energiavalo, joka antaa meille, maailmankaikkeudelle  elämän.  Kvarkki S  on aika.

Ekku Mattila.