torstai 23. joulukuuta 2021

"aikakonemoottorista"- Kvarkki-S:stä, pimeästä energiasta , itse ajan arvoitukseen.Olkaapa hyvä.

 23/12-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

No ny  kuulkaas. Eilinen  blogini  kirjoitus  poiki   6  yhteyden  ottoa    ulkomailta , joka  koski  Kvarkki -S , sekä miksi se on atomin  sisällä ja mitä se tekee. Juuri  tämä on ollut minulla  haaveena  jo pitkään, että   joku  minua  viisaampi lukisi  mitä kirjoittelen, miettisi  sitä omassa  "tutkijakammiossaan "  sekä  aloittaisi  näkemykseni  pohjalta  todellisen/vakaan  tutkimustyön. Sekään ei haittaa vaikka  jäisin sen  tiimoilta  unohduksiin , "Ekku  Mattilahan"  sen ensimmäisenä  tajusi", vaan että  aihe  menee eteenpäin  ja siitä voi olla  hyöty  koko  ihmiskunnalle.

¤¤

Siis: Ensin on  atomi/molekyyli, atomi/Elekgtronit/ydin, ytimessä=Neutroonit/protoni, sitten  pienin =kvarkki/protoni......on  huomattu että  jos  kvarkkeja  pommittaa  sadoilla  miljardeilla elektronivoltin energialla, niin  huomataan  että  jossakin kohtaa  kvarkin sisällä  on "joku  este"  josta  säde  "ponnahtaa" takaisin, ikäänkuin  terässeinään, vaikkei siellä   ei  pitäisi  olla   mitään  "seinää".  Nyt  tutkijat  oivaltavat  että  kvarkkien/kvarkin sisällä     TÄYTYY  olla  joku  vielä  pienempi  hiukkanen, joka  ei näy, jota  ei ole olemassa ja  joka  on  täysin  tuntematon yhä  tänäkin  päivänä. Tuosta  S-kvarkista  tiedetään  senverran/ainoastaan, että   se on näkymätön,  sillä ei  "pitäisi " olla  mitään energiaa, ainakaan mitattavissa olevaa, se vaihtaa  koko ajan suuntaan, ikäänkuin hyppelehtii, eikä sitä saada  ns  "kiinni".  Tutkijat  arvailevat  että  sillä  on oltava  joku  todella  tärkeä  tehtävä niiden  viiden muun  Kvarkin  joukossa ja  jotka  tiedetään. Tutkijat  ovatkin  ihmetelleet  että onko  Luojalle   tullut  "työvahinko"  maailmankaikkeutta  suunnitellessaan, sillä  Kvarkki-S   ei  kuulu  mihinkään joukkoon.

¤¤

Janyt  minuun: Se  joku/näkymätön/piilossa/kvarkki-S  sisällä ja jota ei  koskaan saada, eikä pystytä  ottamaan ns  "esille" on se  "ajantuottajamoottori" ja koska  sen asema/työ  on  juuri  pitää  koko  universum  elossa,  tuhoutumaton,  ja joka pitääkin olla  salaisuutena.  Se  on ikäänkuin  Jumala  itsessään, täysin  salattu,  täysin "olematon", kaikkinainen  elon kipinä. Jumalan sydämen  syke.  Tämä(hän)  Kvarkki  -S joka  tuottaa  aikaa ja se aika(han) on juuri se pimeä energia, jota  on universumissa  noin  87  % ja siis  todella valtava  energia"kaaos". Joku päivä , jos  kekkaan, niin  panen  paperille  uudenaikaisen "suhteellusuus-Ekku-teorian"  , taikka sitten  en  kekkaa.  Se  jää  nähtäväksi.

Ekku Mattila.