perjantai 31. joulukuuta 2021

Nasiiri ilmoittaa : ihmisten ontuminen on lisääntynyt ! Nyt se on 80%- sadasta.

 31/12-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

KELLÄ  SILMÄT ON SE NÄHKÖÖN ::

Tänään oltiin  rouvani kanssa  Kauhajoen  Cittarissa ja  ja ja ja....minä jäin autoon  odottamaan, otin paperinpalan   valmiiksi  sekä kynän ja  aloitin   ihmisten  kävelyn tarkkailemisen. Sen    30  minuutin  aikana mitä  olin autossa huomasin  erittäin hälyttävän  huomion:

80  %   ihmisistä  ontui  aivan  selvästi. Siis  kymmenestä  kauppaan  menevästä   kaksi  ei ontunut.! Tämä taas  osuu  hyvin selvästi  ns  öögööteekattavuuteen joka on  meillä Suomessa   80  %  noin  ja taitaapa  siitäkin  vielä  nousta ja  ontuminen  samassa  suhteessa.  

Se  xxxxx-giityys  menee  näköjään  ihmisen  selkäydinnesteen kautta   pikkuaivoihin/hippokampukseen ja  aiheuttaa  siellä  Ms-Als-tautia =neurologista  sairautta, jonka  aikaansaa  viat :  lihasliikkeissä-liikesarjoissa-liikkeen ajoituksissa-tasapainossa-motoriikassa, johon  liittyy    tärkeänä  juuri  ihmisen  käveleminen  !!!.  KÄVELY !

¤¤¤

Koettakaapa  aloittaa  omat takkailunne ihmisten  kävelyyn liittyen  ja  tulette   varmasti  huomaamaan saman asian kun minä. Voi  vain kuvitella, jos ja  kun , niitä  iigiityygsiä  lisätään ja lisätään, että millaisia  peruuttamattomia  terveydellisiä ongelmia  se aihauttaa.  Maailmalla  on todella  iso xiru  irti. 

Ekku Mattila.