sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Kylläpäs meirän taivaalla tapahtuu. Ufoja lentelee ettei meinaa kuvia niistä ehtiä ottamaan.

 26/12-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤


Aika jännä  juttu:

Olen  onnistunut  kuvaamaan meidän "taivasta"  viimevuoden  Maaliskuusta saakka ja  saanut  taltioiduksi  noin  180  ufokuvaa.  Kun pääsin  suuren maailman  isompiin  "ympyröihin"   noin  kolme    viikkoa  sitten, tarkoitan    juuri uforyhmiä joilla  on yhteensä  700000  lukijaa/katsojaa, niin  hämmästyin. 

¤¤

Heidän ottamia  satoja kuvia jos verrataan  omiini, niin  voi että niillä on paljon  yhteistä. Minun  ei kannata  eikä  voikaan  tuntea  minkäänlaista  alemmuutta  ottamieni  ufokuvieni   takia, koska  se ovat  niin samanlaisia kun  "muutkin"  maailmalla.  Kukaan  heistä ei ole  sanallakaan  haukkunut  taikka ivaillut  kuviani. Olin viimevuoden    Huhtikuussa  Suomalaisen  uforyhmän  mukana, taikka  pääsin  sinne ja  antakaapas  olla:

Heti  laitoin  ottamiani  ufokuvia  siihen   ryhmään  ja  voihan  ittu....aloin saada  irvailuja, haukkumisia,  tyyliin...panehan Ekku  se  viinapullon korkki kiinni....Jokainen  heistä sanoi että  ahaah  Ekku....sinä  se  otat ufokuvia  melkein  joka ilta ja    maailman ihmisistä  98  %  ei koskaan  onnistu  ufoja kuvaamaan..........hahahaaaaahhhhh.

Noh....otin heistä ns  loparit  ja perustin  oman  uforyhmän   Ekku  Ufo Mattila   ja hyvin  on  mennyt.  Eikun  jatketaan vaan ja jos kiinnostusta  teillä on  , niin  tulukaa  ryhmäämme  mukaan.

Ekku Mattila.