maanantai 27. joulukuuta 2021

Hupsista....ny taisi tulla Ekun kynästä liian vahvaa(ko?) asiaa...mutta Nasiirin työ on tälläistä. Olkaa hyvä:

 27/12-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤


On kuulkaas   tullut  paljon palautetta  minulle noista    "ajanarvoitus-kone" kirjoituksistani.  Varsinkin  juuri ulkomailta  ollaan oltu  erittäin kiinnostuneita. Muhamettilaiset-Muslimit  kysyivät  sen Kvarkki-S  salaperäisestä   toiminnasta , miksi  sitä ei näe millään  nykyiselläkään  kostilla . Koska Allahista  ei ole eikä saa tehdä  minkäänlaista  kuvaa/patsasta  ei mitään näkyvää. Kerroin  heille  että senhän mukaan  juuri  Kvarkissa  oleva  "jokin"  , jota ei näy, ei  voi mitata,  vaikka  sen  tiedetään oleva  siellä  kuuden  Kvarkin joukossa. Kaikki  muut siinä  joukossa  näkyy ja  ollaan ns  mitattu, mutta  Kvarkki  S:ää ei. 

Koraanissa, samoin  kuin  Raamatussa(han)  sanotaan  ettei  Allahia/Jumalaa  voi  kukaan  nähdä.  Vaikka  Jumala  on kaikkialla   koko ajan,  näkymättömänä , (Raamatun  mukaan)  kaikkinaisessa   olevaisessa, koko ajan  , niin.....:

: Voisiko   Jumala/Allah   olla  juuri  Kvarkki /aika , S  ? Kaikkiavaltias  ajan  kuningas, universumin  hallitsija, ylimaallinen   ja  näkymätön  pimeä  energia ? Silloinhan  vanhat  kertomukset  käy   toteen: Jumala  on  kaikkialla, sinussa  ja minussa, "siellä kvarkki S:ssä" ,   salattu  aika/energia ,  jokaisessa  elävässä  olennossa, kaikissa  jossa  atomi on, hiekanjyväsestä  avaruuden  ääriin, käsittämättömän     valtavaan   kosmokseen, kaikkialla yhtäaikaa ja joka  on näkymätön , salattu. Aika.

Allahista ei voi tehdä  kuvaa ei patsaita, koska  Allahia  ei ole  mutta samalla on.. Se on  näkymätön ja samoin  on  Jumala  joka  myöskin  on  . "Ette  voi minua  nähdä", sanotaan  Raamatussa  monta  kertaa. Aika  luo Luojaa  koko ajan  ja on.

Ei  näkymätöntä  voi  nähdä. 

Tjaahas: jospa  menen  leikkimään   Inkan  kanssa?.  Soitan   muksulle    haalihurppua, eiku  huuliharppua. Inka  tykkää siitä .  Hyvää illanjatkoa  sinne  teille.

Ekku Mattila.