keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Etteikö muualla maailmankaikkeudessa ole elämää? Että me ihmiset olemme yksin/ainoat universumissa ? On PAKKO OLLA.!

 22/12-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


¤¤¤¤

Hyvin moni ihmisistä  väittää/uskoo   kivenkovaan  että me   maapallon asukkaat olemme  ainoita  koko  maailmankaikkeudessa. Että vaikka  universumissa on miljardeja ja  taas  miljardeja ,  biljoonia  ja  taas  biljoonia,  galakseja ,   3  biljoonaa /rajattomasti, ylittäen  ihmisen  käsityskyvyyn. Se linnunrata johon meidän   maapallokin  kuuluu on vain pölyhiukkasen kokoinen  verrattuna   galaksien  suunnattomaan joukkoon. Samanlaisia  linnunratoja, kuin meidän, jossa  olemme, on biljoonia......Joku   viisas(aat)  matemaatikko(ot)  on   laskenut,että  niiden  biljoonien  galaksijoukkojen  laskeminen    ja niissä  olevien  universuminen,  planeettojen ,   nykyiselläkin  supertietokoneiden avulla  kestäisi   miljoonia  vuosia., eikä sittenkään onnistuisi. Laskemisen  kuluessa  koko  senaikainen  maailmankaikkeus  kenties  ehtisi  loppua  suureen  "pamaukseen"  ja  kaikki  olisi  poissa.

Siis:

Jos joku  uskoo/luulee  ihan  tosissaan, että me  ihmiset  olemme  ainoat  koko valtavassa  universumissa ja  että  kaikki  mitä  nyt tiedämme   "ympäristöstämme"  maailmankaikkeuteen liittyen ,  on vain meitä  ihmisiä varten "luotu"  ja  että me  olemme  Jumalan  kätten  töitä, hänen  omaksi  kuvaksi tehty, maan tomusta, niin  voivoi.....On pakko olla  ja  täytyy  meitä ihmisiä paljon  henkisimpiä,  viisaampia, kehittyneempiä, hyvempiä , rauhaa  rakastavimpia  ,  älykkäämpiä,  ilman  vihaa, kateutta  olevia,  "olentoja"  kun mitä nyt  maan päällä on parasta-aikaa.

: Nyt  maassa  tapetaan ja soditaan, vihataan  ja  kadehditaan, silvotaan ja poltetaan, raiskataan  ja   huorataan. Rahan/rikkauden himo  on sokaissut  ihmiset, enemmän mulle, sulta  kaikki pois, mees siitä  muualle, anna  tietä, katoa , olet  paska ja  vain  tiellä.  Ammutaan  noi,  vallataan  niiden maa, otetaan , otetaan, otetaan , otetaan. 

Tälläistenkö   takia  koko universum on  tehty/syntynyt ? Nykyihmisten  vuoksi. Heitä varten ?  Muuallako   maailmankaikkeudessa  ei ole  elämää  ? Täytyy  olla: On pakko.  PAKKO.

Ekku Mattila.