tiistai 26. heinäkuuta 2022

26/7-2022. Suamen shiigaagoo-Lahti. Otin muutamia kuvia todisteeksi että kyllä vilanommaaseet ovat torella kiinnostuneita Nasiiri-Clairvoyant Ekku Mattilasta.

 

Miakka vissiin:
😎vähän suurensin😎




Tuo plusuhousu kun näki mun kuvaavan häntä lähti nopiaa lipettiin. Housuista sen näkee että istuskelee tunnista toiseen kyttäysautonsa istuumella.
Kaikki kuvat ovat juuri siltä asuntoni kadulta. Taitaa juttu mennä mielenkiintoiseksi jopa.
Mutta voihan suuri ittu isolla Veellä:
Nythän mää hokasin: Oli vuonna 1956, kun olin 10 ikääneen kolli, omenavarkaissa kauppias Niilo Viitalan omenapuutarhassa...ristus.!! ny non saanut selville ja kohta viä mun kuulusteluihin, oikeuden kautta tuamiolle ja ainaskin 25 vuatta kuristushuanetta.



Nony kuulkaas:
Olen ollut Suamen siikakoos Lahares noin 2 viikkoa ja viimeiset 5 päivää on virkavalta seurannut mitä Ekku/ Nasiiri oikein teköö.
Koska aina huomioin ympäristöni , niin havaattin noiden 4 miähen kyttäävän niin maan mukamas huomaamattomasti juuri s en kadun päätä jossa asun ja juuri ulko-oveni kohdalla.
Ne tekevät neljää vuoroa näköjään: 6 tuntia per nokka. Joko ne ovat todella ammattitaidottomia, taikka niiden tarkootus onkin näyttää Nasiiri Ekku Mattilalle, että äläs kuules eres yritä mitään lainvastaasta. Mollaan sun peräs öin ja päivin.
Yhyren miähen hihassa näkyy hänen työnantajansa logo...ainiin nämä kuvat otin asuntoni kadun puoleiselta parvekkeelta, sillai iiihaan saalaaa...
Yhden puiston puolelta.
Aika jännäksi tämä ny menee. Toisaalta olen aina tykännyt jonkinlaisesta "sakin"peluusta. Jaahaas taidanpas mennä ottamaan lisää kuvia.....





Yritti peittää naamansa kun huomasi että kuvaan häntä.




Mikäs merkki/logo tuan hihassa näkyy..? Kun suurentaa kuvaa niin.......jwee.



Tällä on vissiin kallis kello, kun sitä esittelee..






26/7-2022.