lauantai 9. heinäkuuta 2022

Voi herranen aika.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9/7-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Hyvää iltaa  sinne teille  jokahittelle. Katsoin päiväkirjojani ja huomasin  erään seikan: Tasan  10  vuotta sitten luokseni   tuli  naisasiakas, sanotaan vaikka   Jyväskylästä, joka kertoi ensinnä: "  tämän minkä  sinulle   Ekku kerron, et saa  siitä sanakaan  hiiskua  kenellekään, ennenkuin on kulunut    10  vuotta"....ja  nyt  se 10  vuotta on kulunut ja kerron.  Olkaapa  tarkkana:

Asiakas, sanotaan häntä vaikka   Railiksi , oli   sairaanhoitajakoulussa.  Yhtenä koulutusjaksona   kuului  olemalla mukana  ruumiin avauksessa .   Huoneessa  oli metallinen  pöytä ja siinä  vainaja.  Its e avauksen suorittaja, mies oli täysi peto/piru.  Miehellä ei  ollut  minkäänlaista  kunnioitusta  vainajaa  kohtaan, päin vastoin. Kun päänahka oli  irrotettu ja  vedetty  eteen kasvojen  eteen ja  hän teki  avauksen jolloin  aivot  tulivat  esille.  Otti  kuolleen  aivot käteensä  ja   melkein  nakkasi ne  sivupöydälle. Sitten tutki pääkallon kohtaa, kopeloitti  siellä.  Otti  sivupöydältä  suuren  paperikasan  , pyöritti siitä pallon  muotoisen  ja  työnsi  rivakasti sen   ruumiin  pään sisälle. 

Sitten avasi  ruumiin  rintakehän.  Levitti sen  ns  levälleen  pöydälle,  tökki  siinä olevia  erilaisia  suolia,  tunnusteli  niitä kädellään ja sanoi että  kylläpäs  noi ruumiin  suolet sitten lemuaa...hyi. haistaakos  muut? Paikalle tuli   myös  toinen tutkija   joka   tutki  pöydällä olevia  aivoja, otti sitä muutaman  niinkuin juustosiivun  ja  ne mukanaan  lähti huoneesta pois.

Noin   tunnin päästä  ruumiinavaamistyö oli ohitse. Kun se  eka-avaaja huomasi  että  aivot olivat jääneet  sinne  sivupöydälle, hän  äkäisenä  otti ne  käteensä, levitti  ruumiin  rintaonteloa  ja pukkasi  aivot  sinne. Sitten paksulla  langalla  ompeli  ruumiin  rintakehän kiinni, kiitti  oppilaita  sekä  häipyi  huoneesta.   Raili oli, sekä muutkin oppilaat  melkein  kauhuissaan.  Kaikesta näki  että  ruumiinavaajalla ei ollut kaikki ns  kotona.  Mies   oli  peto , hirviö.  Ei minkäänlaista kunnioitusta  kuollutta kohtaan. Ikävintä asiassa  on se, että   noin  viikko sitten  otin selvää  ja .......voihan aska....Mies on edelleennkin samassa   sairaalassa   töissä.  Noin  50 vuotias.  Kukaan ei ole uskaltanut  asiaa  julki tuoda. Mutta minä sen teen ja  oikein annetulla luvalla. 10   vuotta  on kulunut.

Olkaa  hyvät:

Ekku Mattila.