perjantai 8. heinäkuuta 2022

Viinapullo jossa olikin vettä aikaansai tapon. 1973....loppukesällä Järvenpäässä.

 8/7-2022.

Ekku Matila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

 ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jaaatkuuuuu.....  eilinen  blogini:

Poliisit  sanoivat  etteivät kerro  epäillyn varkaan nimeä-asuinpaikkaa, koska  a:  hän on  melkein  kaksimetrinen.B. ollut linnassa  kahdesta taposta  ja  useampaakin  on epäilty C  hän  tappaa sinut  tuostanoinvaan.  Kysyin ainaki   3-4  kertaa että niin  mutta missä hän asuu, mutta   ei osoitetta kerrottu. Kohteliaasti  ohjasivat mun ulos  virastosta, hyvää  jatkoa  ja   kestä ne  menetyksesi . On paree niin.  Älä  vatvo  niitä mielessäsi. Tavaraa  ja  rahaa ne vain on.  Tärkein  on henki ja terveys.

Näkemiin Ekku.

Nooh. Noin  kuukauden kuluttua  sain  Nokia  Oyn  työkaveriltani   tiedon, koska  hän  asuu  sen/niiden  ruikkupäiden  lähellä,  valitettavasti ja  että  se pariskunta  elää varastamalla-ryöstöillä-kiristyksillä -  vesiviinapullojen myynnillä. Tämä  tarkoittaa  että  mies  liikkuu  Järvenpään  asemapuistossa,  muutama  viinapullo mukanaan  ja  muutama  viinapullo  joss on vain vettä. Kun sopiva  humalainen  tulee  vastaan ja  kysyy  onkos  viinaa niin  myyjä vastaa  että on  ja  näyttää  taskustaan  ottamaa pulloa, avaa  sen  sekä antaa  pienen  maistiaisen. 

Sillävälin kun  "asiakas"  kaivaa rahaa  esille, myyjä  ojentaa  hänelle  pullon  jossa on vain vettä, ottaa  maksun  sekä  kalppii  tiehensä.  Hyvin  harvoin kukaan  petetty  uskaltaa   palata  rahojaan  vaatimaan, vaan  kärsii nahoissaan.....mutta:

kerranpas  kävi  toisin:  Järvenpään  lehdessä  oli  uutinen  että asemapuistossa  oli  löydetty  kuollut  mies  puukko  sydämensä  kohdalla .  Töks. Hänen  vierellään oli  3  vesipulloa, ei  muuta.  Ilmeisesti oli  käynytkin niin, että  petetty  palasikin  takaisin ja iski..........töks.

Telttavarkaani  sai kun saikin  tuomion  ja   raskaammaan  jälkeen.

Ekku Mattila.