keskiviikko 13. heinäkuuta 2022

Nasiirin opetus numero 16: Olkaa hyvät:

 13/7-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Keskiviikkopäivää hyvät  fb kaverit.  Minulta  on useasti  kysytty,  vuosien varrella jo  sen takia koska minähän olen  aikamoinen  uffo-humanoiri-lentelevät  lautaaseet- Nasiiri- ammattilaaneen,  että  mitä  ihmiselle tapahtuu jos ja kun hänet  napataan/"nostetaan"   uffoon sisälle.......viuuuuuuuh?  Tämä  on aika jännä   jutun aihes kuulkaas, sillä  siihen asiaan liityy(ko?)  jollakin lailla  uskovaasten  asijaa.

Nimittän:  eikös  ole  tuttua  se  ,että  viimeisenä päivänä, ainakin  hartaat  uskovaaset  niin   väittää, että heidät temmataan  suaraan ylös  taivaaseen, pilvien päälle, Jumalan  paratiisiin. Siellä  he  sitten  istuskelee  kaikessa rauhassa  poissa  pahan maailman  takkuuluista, joka  just para-aikaa  heidän alapuolellaan  tuhoutuu  että  jyske vaan kuuuluu. Pommit  paukahteloo  ja sellaaseet isommakkin, ettei vaan    atoomisellaasekkin,  vetypaukuista puhumattakaan. 

Uskovaasten   mukaan jopa  hautojen  mullat  avautuu  ja  siellä maakaavat  uskovaaseet pääsöö kans  taivaaseen turvaan.  Voi sitä iloa ja  hartavuutta. Kättentaputukset ei meinaa loppua  ollenkaan. Ny on  taivaassa  rauha. Maan päällä ei  oo.  Pum..pum..pum..pum ja  räiskiis.

Jaatkuuuuu...

Sitten meeppä  Nasiiri Ekku  siihen  alussa  lupaamaasi asiaan, siis  miten  ihmiselle käy, jos ja kun  joku  keskellä  peltoa  seisoskeleva    napataan  ylös,  suureen  lentävään lautaseen. Olkaa  valppaana  nyt. Ny se  tuloo. Vastaus meinaan:

Nualla  taivaan  uffoasukkailla  on   sellaaneen  jännä tapa. ::::  Jopa  ennen ihimisen   syntyä  "he"  alkavat seurata jonkun  ihmisen  maailman  tulemista, tarkalla  ns  manteli"-heh"  silmällä. Heille sellainen  ihminen  on jonkunlainen  koehenkilö ja niitä on maailmalla  tuhansia  ja  taas  tuhansia  joka  kolkassa  maapalloa.   Kun sellainen  koeihminen  tupsahtaa  maailmaan  alkaa  hänen  seuraamisensa .  Päivin ja öin.  koko  ajan. Vuosista toiseen  . Vuosikymmenistä   toisiin.  Pääksytysten, jatkuvasti. Kuten  jatkuvaa  filmille  ottamista. Elämän  liikkuva  nauha pannaan  tallelle. Sursuur.....jee.

Jakun:  tulee  sellainen  aika  että nyt olisi  koekappaleen  vuoro  "nousta  ylös"  niin  se  vain tapahtuu  tuosta  noin vaan. Einy ihan keskellä halapahallin    kaupan  kassajonoa, ei  kesken  liikennelentäjän  työtä, ei kesken  ison rekan  maantiellä ajamista, ei  naista joka  just  synnyttää, ei  jonkun maan pressan  kesken Yk  puhetta  sadoilletuhansille, miljoonille   ihmisille,  ym..ym..ym..vaan:

Kun sellainen "valittu" on  yksin, mieluiten  niin, yksin, vaikka  keskellä peltoa/mettää, jossakin  kaukana  Lapin  erämaassa, kesken  hänen mediaatioaan, taikka normaalia  untaan, tuosta noin vaan se tapahtuu. Melkein  huomaamatta. Loppuu  elon virta. Sydän ei enää lyö. Veri  ei kierrä. Hups ja  filmi katkeaa.   Murtumaton hopealanka   menee poikki.  Naps. Ja  tulee  "rippi".

Niin:  Se  "valitun"  ruumis,  keho, kruppi,  maanpäällinen asunto, mökki  taikka    tupa, joskus  jopa,  kehityksestä  riippuenkin  temppeliksi  sanottu, jää.  Siinä se makaa  köllöttää. Ihan hilijaa.  Liikkumatta. Paikoillaan. Elämä kun oli ja nyt  se elämä sitten meni. "valittu" on  "noussut ylös". Sanonko  mihin? noh  sanon:  uffoon, lentelevään  lautaseen. Sinne jonnekin  uuteen ulottuvuuteen. "Tutkimuspöyrälle" jonka  aikana  katsotaan  mitä "se"  valittu sai  aikaan  elämänsä  aikana.   Että kannattiko koko  juttu. Oliko kaikki  turhaa?  Tutkitaanpas ny.

Se kaikki  tieto-eletty elämä-koko eletty elämä, satoine miljoonineen  tapahtumisineen on vain yhdessä paikassa ja kohtaa.  Siinä  tutkimuspöydällä. Se on  henki. Pieni  kirkas  piste, Jumaluus .Yhä  värisevä  kirkas piste. Rakkautta  täynnä. Auttajan  rakkautta. Rakkaus  joka ei koskaan häviä. Se on kaiken tarkoitus. Rakkaus joka on ikuinen. 

Ja niin, kaiken  tutkinnan jälkeen "valittu" saa uuden  elämän alun. Jossakin  toisaalla.Toisessa  maassa.Toisella  planeetallakin.  Toisessa  kulttuurissa. Auttajana jälleen. Ja  katkennut hopealanka  on  jälleen uusi  ehjä. Kirkas  ja  käyttämätöön.Kuulettekö  jossakin synnytyssairaalan huoneessa  juuri syntyneen  ihmislapsen  ekakirkaasun? Saattaa  olla että se on  juuri minä, taikka sinä,  taikka  joku  muu  "valittu"  jolla  alkaa  taas  uusi ja ihmeellinen  maanpäällinen  elämä.  Auttajan  tie  on alkanut.......jälleen kerran.  Esirippu  on noussut.

Ekku Mattila.