tiistai 5. joulukuuta 2023

Hyvä Nasiiri-Meedio-näkijä on aina hyvä sotilas. Terveisiä Lappeenrantaan... SA- tiedusteluun... "vallattomalle".

 5/12-2023.

EKKU.

alias: Jukka Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Tiistaipäivää sinne teille: kaikkihan sen taitaa  tietääkin, että  henkilö , joka on hyvä Meedio-Nasiiri-näkijä, häneen  otetaan jossakin vaiheessa  yhteyttä....SA  taholta. Siis  Suomen  Armeijan. Samoin mullekin kävi, jo vuonna  1985 Jalasjärvellä  asuessani.  Osoitteessani alkoi  käydä, aluksi  noin kuukauden välein, sitten parin viikon, kunnes  joka   viikko, parhaimpana  viikkoina  2-4 kertaaki viikossa. Ja minä olin ns  otettu...

Koska: Sain suoraan  tiedustelu-ym-Lappeenrannan  osaston kautta  hmmm??  mielenkiintoisia  henkilöitä,   tänne, osaksi siviilivaatteissa ja jos asia  oli  erittäin  tärkeä, niin virkapuvut  päällä...ja  joka kerta kyseessä oli.....

: Mitä  putiini  meinaa..???

mitä se  aikoo, miettii, mitä  suunnittelee, koska  , missä ja miksija milloin. Onko  se  hullu vai  eikö ole. Koska  hyökkää  Suomeen ja  jos ei  hyökkää niin  mihin maahan   sitten??

Tälläisiä keskusteluja  tehtiin  melkein  aina  ulkona, harvemmin  täällä sisällä.  ..ja  aina  henkilöitä oli kaksi, toinen  kyseli ja  toinen katseli,  meistä  katsoen  tielle  päin, koko  ajan, sekä räpläsi  takkinsa  taskua....Ymmärsin koska  ei kertaakaan tehty muistiinpanoja, niin se  räpläys  tarkoitti  ääniä-keskusteluita  "muistiin" talletettavaksi.

Kerroin silloin jo 1985-2018 mitä näin  ja mitä maailmalla  tapahtuu. Varoitin  heitä  että  kyllä se  puutiinni  saattaa  tänne  meilllekin jossain  välissä  tulla, mistä suunnasta, paljonko  sotilaita, aseita  ja kaikki  pantiin ns muistiin, tarkasti.

Ja meillä oli paljon puhuttavaa...paljon..paljon...

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

jaatkuuu..

nyt mennään  nykypäivään, 5/12-2023 ja Nasiiri puhuu.Olkaa  tarkkoina  kaikki.

Puutiini meinaa  ja aika  piakkoinkin  järjestää  tänne Suomeen  rajun attentaatin, rakennukseen-siin, jossa  asustelee  venäläisiä  ihmisiä. Räjähdyksiä  tulee  8, monessa  paikassa, kuolleita  yhteensä 301. Nämä ovat niinsanottu  nykyinen  Mainilan laukaukset, jotka  1939  järjesti, vasara, herra  moolootooffi-taalin ja  niin hyvin että sen ansiosta  neevoostooliitto  sai  hyvän  tekosyyn  rynnätä  tänne Suomeen.

Nyt  pikkumies  matkii  vanhaa historiaa .  Olkaa  siis  nyt  todella  valppaina. Varsinkin  sellaisissa  rakennuksissa-paikoissa   jossa on -asustelee  erään maan  kaksooskansalaasia. Pikkumiehen maassahan on maailmanlaajuuneen  oma  sääntö, että  jos jossakin maassa, venälääset  asukkaat  joutuvat ns mukamas -pulaan ja hyökkäyksien kohteeksi, niin  pikkumiehen käskylääseet   tulevat  , rajojen yli  ja  "pelastavat"  sorretut  ccccpeelääseeet.Samalla  vallataan kyseinen  maa. 

Näin:

Ekku Mattila.