lauantai 30. joulukuuta 2023

Tampereen Pispalan haulitorni, Ekku Mattila ja 19 ikäinen Veera.

 30/12-2023.

EKKU.

alias:Jukka  Pekka  Mattila.

puh:  0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Noin 1,3  kuukautta sitten   , tapasin  erään nuoren naisen, Veeran, yhdessä    asiayhteydessä.  Hän  asuu  Tampereen  Pispalassa,  ns   museosuojellun,  haulitornin   lähellä, iältään  19  vee ja  täyttää  4/4- 2023,  20  vuotta. Kesti hetken aikaa  ennenkuin hän uskaltautui luoksena  ja  pääsi  itse asiaan, joka oli............:

Hän on  pienestä saakka  ollut  erityisen herkkä  henkisille asioille, varsinkin  unille, joita  on  nähnyt ja  näkee  yhä   ja  ne  toteutuvat  . Kesäkuusta  lähtien  Veera  oli  nähnyt  unessa nimeni..Ekku  Mattila, monta kertaa ja   oli  väkisin  joutunut  ottamaan selvää  mikä-kuka on Ekku Mattila.

Elokuussa   oli saanut  selville kuka   Ekku Mattila  on ja  ihan sattumalta  kuuli-luki  somessa,   missä  olen seuraavan kerran ja  sinne  tuli  paikan päälle,  odotti  sopivan hetken,  tuli  moikkaamaan, antoi  salaa käteeni paperinpalasen  ja  sen  luin melkein  heti.

Siinä oli: Valtavan  suuri  toivomus päästä  opetukseni  piiriin , ennenkaikkea  oppia katsomaan  ihmisten valokuvista onko heissä  tuhon merkit.  Hänellä  on ollut  samantapaisia  vaistoja, juuri valokuvista, huomannut  että  niissä  olevien  ihmisten  kuvissa  on    ikäänkuin  utuinen  kuva ja toisissa taas ei. Niiden  joiden  kuvat  ovat  selviä sekä kirkkaita, niillä ei ole  mitään hätää, mutta  joiden kuvissa  on utua  ja epäselvä  kuva, ovat  kärsineet ja kuolleetkin. Veera  on ihmetellyt  kuvien sanomaa ja  kun luki  että  minulla  on se sama kyky  ollut  pienestä saakka, niin  haluaa  opastustani siihen  asiaan.

Suostuinkin  hänen   pyyntöönsä. Heti  kun kevät koittaa, niin tulemme  aloittamaan , minä ja Veera , opetus-mentori.yhteistyön.

Ekku Mattila.