torstai 14. joulukuuta 2023

Meedio-Nasiiri-Clairvoyant Ekku Mattila, kertoo (taas) .......olkaa hyvä:

 14/12-2023.

EKKU.

alias: Jukka  Pekka Mattila.

puh: 0466840923.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Torstaipäivää  sinne  teille. On muutamana päivänä  pyydetty että  kerrokko  taas siitä ja siitä ja siitä ja siitä ja siitäkin tositarinoistasi  ja  taas kerron. Bogissani on  noin  8900  sivua, jos, vasta, 12  vuoden aikana   tulleet  ja lisää  tulee,  niiden joukossa  on paljon sellaisia  joita  , kuten  nyt,  lukijani  haluavat taas  nähdä..........

Siis: Alahärmässä, syntymäkotikunnassani,  vuonna  1983, kun asuin hetken aikaa välillä ,sielläkin, puhelin , kesällä , soi ja vastaamaan menin: Mies ( Tapio)  ilmoitti että  yksi vanha  mies  on ollut  kadoksissa  2  viikkoa ja  laajoista  etsinnöistä huolimatta  ei ole häntä löydetty. Pyysin  kadonneesta muutaman valokuvan ,sekä  ns  suunnistuskartan, johon  pitää merkata  missä  mies  oli  viimeksi  nähty.

Kului  noi  viikko kun sain kirjeen jossa  oli kaikki  pyytämäni, niin  kuvia  kadonneesta ja  kartan. Noin   tunnin kuluttua  soitin  Tapiolle ja  sanoin  missä kadonnut on. Hän on saanut  sairauskohtauksen ja  kaatunut pieneen  puroon, ruksin  olin laittanut  siihen kohtaan , niin, että  jalat, jokka on kumisaappaissa, vain näkyy  puron reunalla.

ja Tapio sanoi: Juuri mm  siitä kohdasta , puron reunaa,  olemme  etsineet eikä  mitään  näkynyt, muttta  minä sanoin, että menkääpä uudelleen, siellä  kadonnut  on....kiitos ja kuulemiin sanoi  Tapio..klik......ja  vajaan tunnin päästä  Tapio soitti..melkein  huusi ja  kiljui......EEeekkuuuuuuu  perskeeees.....oot  noita...kadonnut oli just siinä  paikassa  johon olit  karttaan  ruksin  laittanut....Hän oli minun  isäni...kiitoksia  Ekku..kiitoksia...

Ja niin silloin alkoi meidän, toimittaja Tapio  Äyräväisen  ystävyys,  siihen saakka kun  Tapio muutti  sinisten  pilvien  päälle, noin vajaa  2  vuotta  sitten.Hän teki  minusta  muutaman lehtijutun-mm  Kyllikki  Saaren  kohtalosta, Isojoella...ym..ym..

Jaatkuuuuuu..

Kauhajoella  katosi  2 miestä, noin kuukauden  välein  1996,  eikä  mistään heitä löydetty.  Ollessani asioilla Kauhajoen  virkatalolla, tapasin  komisario  O.Perkkiön, joka  minulta  tapausta  kyselemään..tyyliin...kerropas Ekku  missä  kadoneet on ja  kerroin. Toinen  on   erään sillan  lähellä, housunpultustaan   pienen joen pajupenkkaan  tarttuneena   ja niin  siinä kävi. Löytyi  just niin.Toinen  oli -löytyi  vanhan  meijerin mutkassa  penkalla.

Tälläisiä tapauksia  on minulle, Meedion  työssäni  sattunut  paljon. Ja yksi   tulee taas  mieleeni josta kerron nyt  seuraavasti.

Jaatkuuu..

Isossakyrössä katosi  1991  sekä  1994 kaksi  Pia  nimistä nuorta naista,jäljettömiin, eikä  laajoista  etsinnöstä   huolimatta heitä löydetty.  Joulukuussa  1994  luokseni tuli asiakkaakseni   toisen  Pian   äitee  ja sisko, josko  voisin heitä auttaa.  Katsoessani  valokuvia  näin heti......

Kuvailin   niin tarkkaan   syyllisen,  asusteineen, autoineen,miten kävelee ja missä  asuu,niin  että  molemmat heti huusivat....sehän on......x..x.. Sanoin että menkää  heti  poliisin puheille ja  kertokaa  mitä näin  ja he menivät....Kahden viikon päästä   syyllinen..X..X...joutui  kuulusteluihin, mutta  kielsi jyrkästi   syyllisyytensä, mutta   poliisien  rikosteknillisten todisteiden  ansiosta sai  tuomion.

Jaahaas....

Nyt taitaa  olla  monsterin vuoro  alkaa  minua  haukkumaan   somen  kanavilla. Oleppa hyvä.

Ekku  Mattila.