torstai 4. heinäkuuta 2024

Joka vanahoja karhuasioita muisteloo..sitä Äitee retuuttaa tukasta pitkin tupaa....

 4/7-2024.

EKKU.

Iltaa  taas....minulla oli tarkoitus  kirjoittaa    tähän  vasta huomenna, mutta  innostuin jo tänään, koska  sain  , taas,  salanumeroiselta    henkilöltä seuraava   soiton:

puhelimeni  soi  ja vastaamaan menin:

Ekku  täällä.mistä   tiesit  ettoon kotosalla  ny  ..???

Salahenkilö:  Nooh mitäs   sekopää...

E; eipä  kummempaa sanoisin...mitäs  sulle ..???

S: oot  täysin  pöljä...näet  näkyjä.....kuule..

E: aijaa....

S: muka  linnut  heiluttaa  päätään ..

E; niin..

S: Mene  kuule  hoitoon ja  kovaa  kyyttiä..kuule..

E: ahaa..

S: vain täysi  hullu juttelee  talitinttien  kanssa....

E: niin.

S: voi helevetti  sua...

E: niin..

S: etkö tajua yhtään että olet sairas mieleltäsi..

E: e.

S: Voi  ristus  sentään...

E: niin..

S....kloks.....piiiip..piiiiiip...piiiiiiiiiiip..

¤¤¤¤¤

Jos  vähän jatkan sitä  talitinttijuttua....Jos mennään  aika kauaksi  vanahaan aikaan, tuonne  joskus  1750  luvulle  ja  nykysuomen  Lappiin-jonnekin sinne suuntaan  ja olin  mennnyt  keväällä  mettälle  ampumaan  jousella  jotakin, kun  yhtäkkiä  vastaani  ilmestyi  xxtun  suuri  karhu ja  mä en  huomannut menneeni sen ja  sen pentujen  väliin, kun  ..........pläts......mä  kokoaan otin ja  kuolin  kerralla.

Sen kämmen  terävine kynsineen iski  salamana......ja niin  sinne   maakorsuun-kotiin   ,  josta  olin  lähtenyt  mettälle ja kun mua ei kuulunut  takaisin, kuoli  perheeni, akka  sekä 4  muksua.Nälkään ja kylmyyteen......Muistan   tapauksen -kuolemani aina, jo  kersasta saakka ja sitä kerroin  Äiteellenikin,   6  vuatiaana,   1952 , että  mut  tappoi  karhu  ennen  .....Lapissa...miten  sain  jumalattoman tukkapöllön....välillä  näin  ikkunoita,  välillä  seinätapeetteja, välillä hellan ja muurin, välillä  katosta  roikkuvan  hissilampun.....olin  kun  pyörremyrskyssä....siinä  Äiteeni koetti   saada  pikku  Eeron  kuntoon.

Ekku  Mattila.

Alias; Jukka Pekka.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

aaaaaauuuuuuuuts..


Mää mettään halusin tänään mennä nyt...mut talitintti sen tehokkaasti esti............ja tiesvaikka pelasti mun hengen......??..olkaa hyvät:

 4/7-2024.

EKKU.

Iltapäivää.  Kaikkihan sen  tietää   että olen aina   seurannut luontoa, sen eri eäimiä, eri vuodenaikoina ja  eri aikaan. Myös sen että  näin Nasiiri-Meedio-Clairvoyant olen  erityisesti  herkistynyt  omaan  niin tunnetilaani-aavistuksiin, sekä   siihen  liittyviin  tapahtumiin. Minut  on pelastanut talitintti  2012, Kesäkuussa ja en olisi tässä ilman sen talitintin  esille  tulemista. Olen aina  ja teistä sielläkin moni  muu, uskonut  eri  eläinten antamiin  ennevaroituksiin, kuten  monet  koirat niin, sekä  muutkin  niin tekevät. Miten moni  onkin  pelastunut  esim tulipalosta  heräämällä   yöllä , vaikka  kissan kovaan naukumiseen  ja  myös koirankin. Eläimet  kyllä tietää ja varoittaa  ajoissa.

Niin  minullekin kävi (taas)  tänään. Olkaa  mukana  kun kerron.

Olen useasti tehnyt  niin  maantie-pelto-kuin  myös  metsälenkin.  Eilen liikuin  3 eri aikana, kolmessa  eri  kohdassa  luontoa  ja  tänään  aamulla  mun piti ja  oli tarkoitus  tehdä  metsälenkki , sellaanen  10 km  koska  keli  oli hyvä ja siis  lenkkiverhat  niskaan, puhelin  roikkumaan kotelossa  rinnalle, sauva  käteen ja  olin  menossa  ulkorakennuksen  nurkalta  kohti  , ensin peltoa,  600  metriä  ja sitten  alkoi itse metsäosuus, taikka  olisi  pitänyt  alata.

Mutta:

Äkkiä havaattiin talitintin, joka  lennähti jostain   mun eteeni maahan ,estääen  etenemiseni  tyystin.  Lintu  lauloi  kovalla  äänellä  ja liikkui  maassa  ihan  mun  kenkieni edessä  eestaas....Sillä  oli selvästi joku  hätä. Joskus  linnut  tekee  niin kun niiden penikat  eivät osaa  kunnolla vielä lentää ja sillä  tavalla  varoittavat  niin pentuaan ,kuin myös ihmistä  ette tallaa  linnun  päälle.

Sitä  touhua  seurasin. Lintu  lennähti traktoritallin  nurkan  päälle  ja alkoi  jumalattomasti heiluttaa  päätään..puolelta  toiselle...kuten sanon...eiii...eiiiiiiii.....koko ajan samalla  laulaen ikäänkuin  hädissään. Ja nyt minäpoika  ymmärsin.

Lintu "sanoi  älä  mene sinne metsään nyt  Ekku".

¤¤¤

Jaatkuuuuu.

Enkä  mennyt. Vaan  menin  maantielle  . Samalla  kun  lintu sen  havaitsi  lakkasi päätään  heiluttamasta ja rauhoittui, lentänen  pellikatolle. 

Olin   lenkillä  1,5  tuntia, siis  maantiellä ja  tunti sitten  kuulin asiakkaalta, joka  tänään täällä kävi, joka asuu  lähistöllä, ja oli  liikkunut traktorillaan metsätiellä,  08, 00  paikkeilla,  että  juuri siellä  metsää, jonne olin   menossa  hän oli   nähnyt suurikokoisen karhun  liikkuvan.

Siis: Jos  talitintti  ei olisi mua  varoíttanut ja esti   metsään menemiseni.........??? ??!!!!!??..kuka sen  tietää.....eiksniin..?

Ekku Mattila.

Alias: Jukka Pekka.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

puh:  0466840923.

Nasiirin (Ekku Mattilan) pikkuneuvoilla syntyy ravimaailmaan mahtavia juoksijoita. Oujeeeees.

 4/7-2024.

EKKU.

Torstaita  sinne  teille:  Aiettä  olen   otettu kuulkaas. Nimittäin: Olen Nasiiri-Meedio-Clairvoyant-ammatissani  muutaman kerran saanut  antaa erityisesti  ravihevosiin liittyviä kysymyksiä-ohjeita , kuten viimeisen vuoden  olen niin tehnyt. Sain   nettikuvana katsottavaksi 4  eri hevosta  vuosi sitten ja niistä valitsin  yhden jolla  näin olevan parhaat mahdollisuudet  ravihevosena.  Kerroin  lisäksi  hevosen   omistajille, ruuan lisänä, muutaman  erkoisvihjeen, jota  he ovat noudattaneet ja kuten  näkyy, hyvällä menestyksellä. Siihen liittyy  varsinkin  4  tärkeää  kikkaa ja  ei taida  tulla  kenenkään mieleen näin  äkkipäätä, että ne  voisi  toimia-lisätä-auttaa-ravihevosen  juoksu-uraa. On hienoa  olla mukana  myös "eläinmaailmassa" ja auttaa  niitä menestymään.

Jees.

Ekku Mattila.

Alias: Jukka  Pekka.

Meedio.

Nasiiri.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.



keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

Kerronko pienen tosi kummitustarinan-jonkun .....aha..siis kerron.....olkaatte hyvät:

 3/7-2024.

EKKU.

Keskitaita  sinne  teille.  Kävin  jo aamulla  varhain lenkillä ja  nyt meinaan kirjoittaa eilen sattuneesta  aika  erikoisesta tapauksesta,  Vasta sen päättymisen jälkeen  harmittelin kun en huomannut ottaa sitä  videolle .Ottakaas niin kerron.

Olin äijjä-kirjasto-lualasssani  lukemassa Suomalaisen asesuunittelija Aimo  Lahden  yhtä  elämäkertaa. Lukemisen  aloitin  3 päivää sitten ja  enää  muutama kymmenen sivua oli  jäljellä...kun  :

Ns  sivusilmälläni  näin, vasemmalla puolella, yhden kirjahyllyn  sivulla  liikettä  ja sitä seuraamaan mä jäin.Olin  kaksi tuntia ennen  laittanut  vanhan  konekiväärin palan   patruunavyöstä, jossa noin  kymmenkunta  patruunaa,   naulaan  roikkumaan ja nyt  se  alkoi  itsekseen heilumaan ....siis ITSEKSEEN  heilumaan.  Kun kellon heiluri. Se   heilui  aika  voimakkaasti, eestaas, noin    5 sentin  kaarella, alapäästä. Ensin  luulin  että olisin  omalla  liikkumisellani sen saanut  "elämään", mutta  ensinnä se lukutuoli jossa  luen on  hyllystä noin  4 metrin päässä ja  ikkunat  kiinni. Seurasin  sitä  noin  10 minuuttia  kun  kutsuin   vaimoni  paikalle ja  yhdessä  asiaa  ihmeteltiin. Se  liikkui  noin  28 minuuttia  ja sitten alkoi  hiljalleen  rauhoittumaan ja  2 minuutin päästä loppui  kokonaan. Siis  noin 30 minuuttia  se  heiluminen  kesti kaikkiaan. 

Oli jännä  tapahtuma. 

Tuli  mieleeni  vanhasta ajasta, Eskimoiden kertomina, noin 1900  luvulta, kun  perheen  mies  oli  lähdössä  saalistusretkelle. Se  saattoi kestää  useita(kin) päiviä  ja  palatessa  oli yleensä  hylje-pari. Kerrotaan  että  aina,  saalistamaan  lähtiessä  mies nosti  toiset nahkakenkänsä  narusta  roikkumaan   majan oven  viereen  sisälle,   seinälle ja  kengät  alkoivat hitaasti heilumaan.  Eestaas-eestaas. Kun mies  palasi kotiinsa  kenkien  heiluminen lakkasi ja kaikki oli  hyvin. 

Mutta: Jos  eskimorouva  huomasi että kesken  miehensä  kotiinsa palaamista  , seinällä  olevat  miehensä  kengät lopettiva  heilumisen, niin  ........oli  varmaa  ettei  mies enää  palaa   elävänä  takaisin. Tästä samasta ilmiöstä  kerrotaan muistaakseni yhdessä  kotimaisessa  elokuvassa, myrskyluodon Maija. Kaikkea  sitä  näkee ja  tapahtuu.

Ekku Mattila.

Alias: Jukka Pekka.

Meedio.

Nasiiri.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.

tiistai 2. heinäkuuta 2024

On jännä tää unimaailma.....sehän on kuulemma ihmisen oikea olotila......vissiin...

 2/7-2024.

EKKU.

Päivää  sinne teille  jokahittelle  sääryllen.

Tein  aamulla, eskon (heh)  eiku tapani mukaan   maantielenkin jonka loppupäässä  kävin ruokkimassa muurahaasia. Ne  tykkää  appelisiinisiivuista ja  sokerinpaloista.Aika  tirsmuja......mutta oon  ne  32  vuoden aikana, täällä asuessani, opettanut.

Sitten ihan toinen asia: Eilisen  varoitukseni  Suomen  vesihuoltolaitosten vaaravyöhykkeenä olemisesta, näin  pahana nykyaikana, terrorikohteina, kaataa   vesiverkostoihin   kemiallisia  myrkkyaineita, on saanut  aikamoisen  metelin   muualla(kin) maailmalla.  Mm Kiinassa  on käyty  blogiani  lukemassa,  44 kertaa  joka on paljon, sillä  siitä maasta  ei ole  "kuulunut" aikaisemmin  hyvin vähän.  Kaikkiaan  eilisen  blogini  jälkeen, 24  tunnin  aikana, lukijoita  oli melkein  5000. Kahdestatoista eri maasta. Kiitän ja kumarran.Nyt  bogini  lukijamäärä lähentelee  miljoonaa.....9600000 ..jees.  12  vuoden  aikana  tulleet........

Viimeyönä  kesken  unieni, 02,15,  havahduin siihen, kun  makuuhuoneen  edessä , sängyn jalkopäässä  seisoi   tuttu Kauhajokinen  mies, jota  ihmettelin  kovin. Sen sekunnin-parin aikana  kummastelin että miten  pirussa  hän on  taloon päässyt, lukittujen ovien kautta , mutta....kuulin  äänen....

"Kerkiäkkö  käymään"....ja  samalla  mies katosi.

Olin heti  varma että hän on saanu  jonkun  sairauskohtauksen  ja    tarvitsee apua, mutta  tuumasin että  hänen kumppaninsahan sen  ekaksi  huomaisi  ja  panin uudelleen silmäni ns  kiinni. Kuitenkin senverran näkymä  jäi meleeni  kaivertamaan, että jo kello  07,00  hyppäsin Saappiini ja  huristelin 16 km  päähän "kummituksen" kotiin ja siellähän  hän jo pihalla  touhusi.  Sanoin moikka  ja  että mää  nyt  tulin sitten kun  käskit. "Aikun kiva, (hän sanoi)  koska  olen jo  parina  päivänä meninannut  soittaa sulle että koska  me menemme sinne  Soiniin käymään ja  nythän  sä  olet  täällä."

On  tää  jännä  tämä henkimaailma. Vuonna  1992, kuten  olen siitäkin  jo kirjoiottanut  tässä  blogissani, Joulun aatonaattona, illalla  21,00, sanoin  kesken teeveenkatselun  vaimolleni, että nyt  on kova hätä, riensin  pihalle. autooni ja kovaa  kyyttiä  kohti  Koskenkorvaa,  30 km,  erään  tuttuni luokse. Hänen asuntonsa oli  pimeänä, ei valoja  missään, mutta autonsa  oli  parkissa.  Vaikka  kuinka koputtelin ei ovi  auennut ja  menin sen takia  kurkkaamaan  , puutarhan  kautta hänen  ikkunasta,  olohuoneeseensa  ja mukana  olevalla taskulampulla  valaisin  puoliksi  avatun  verhon  raosta   olohuoneeseen.......

Ja: Heti soitin naapuritalosta  112. Koska: Nän  makasi  olohuoneensa lattialla selällään, ympärillään kymmenkunta  palavaa  kynttilää, sekä joka paikassa lattiallla  lojui  avatttuja  lääkepurkkeja..  Ambulanssi  tuli  ja  potilas  sairaalaan. Kuulin  myöhemmin häneltä että  lääkärit sanoi  kyseessä olleen noin   15 minuutin aika, jonka  päättyessä  itsemurhayritys  olisi   onnistunut. Nipinnapin  henki  hällä säilyi, toistaiseksi. Niinhän se pakkaa  olemaan. Toistaiseksi.Meiltä jokaiselta.

Ekku  Mattila.

Alias: Jukka Pekka.

Meedio.

Nasiiri.

Clairvoyant.

Puh: 0466840923.



maanantai 1. heinäkuuta 2024

Suomen vesihuoltolaitokset ovat terroriuhan alla. Ottakaa sanoistani vaarin.

 1/7-2024.

EKKU.

Iltaa: Tänään on ollut uutisissa miten  Tampereella  on  murtauduttu  useaan  vesihuoltolaitokseen. Juttuhan  on  aivan selvä.  Nyt  "eräät"  terrorisolut  harjoittelevat    tulevia  pahuudentöitään ja  aikalailla  tapaukset viittaavat erään   Suomen  lähialueen  maan  suuntaan. Ei tarvitse  on muutama desi,  pahimmassa   tapauksessa  vain  pienen  sormustellisen  erästä  hermomyrkkyä  XXXXX,  joka  esim  juomaveteen  sekoitettuna vesihuoltolaitosten  kautta,  aiheuttaisi  satojen  tuhansien ihmisten  vakavan  sairastumisen, taikka kuoleman.

Nyt   kannattaa  nopeasti  varautua kaikkien Suomessa olevien  vesihuoltolaitosten   turvallisuuteen, tarkkailuun, sekä ympävuotiseen  vartiointiin, ennenkuin on liian  myöhäistä.

Ekku Mattila.

Alias; Jukka  Pekka.

Nasiiri.
Meedio.
Clairvoyant.

puh: 0466840923.




Kyllä kuulkaas Saapilla, vaikka on vanaha jo, pääsöö. Tuli Maanantaiajelu tänään. Irtileikatusta päästä vahaan 1840 Raamattuun. Olkaa hyvät:

 1/7-2024.

EKKU.

Hyvää Maanantaita  sinne teille:  Tänään ajeltiin  vaimoni  kanssa  9 tuntia  täällä ja siellä  ja  vähän siellä sekä  täälläkin. Km  tuli  189 ja hyvin  taas Saappi  pelasi. Non hyviä autoja  tyynni, joo. Yhdessä  kohtaa   kävin  paikalla, josta   kuvakin, missä  muutama  vuosi sitten  eräs  mielenvikainen, mustasukkaisuuspuuskassa,  tappoi  entisen   tyttökaverinsa  uuden sulhasen ja sai  taposta  9 vuotta, muttá on vapautumassa  ihan lähiaikoina, jossei jo  ole  päässyt lusimasta.

Se  nakkasi  ruumiin   kuvassa  olevan kivikasan  juureen, mutta sitä ennen  irrottti  kuolleen pään  ja  laittoi sen  kiven  päälle, kuin  voitomerkiksi. Kuvassa oleva  pyöreä kivi  tarkoittaa  juuri  päätä. Aikamoinen   paholainen ihmisen hahmossa  sanoisin. Sitten  käytiin  Kurikassa, niin  Jyrällä, kuinmyös  Johtaja  Markun hallilla, josta ostaa  pätkäytin vanahan Raamatun  vuodelta  1840, sekä muita  kirioja.Takaasin tullessa  kun   teki niin mieli  rilliltä makkaraa, se hoidettiin  Kauhajoen ,  Jaakko  Muurimäen rillillä  ja  voi sanoa että  kyllä Jaakko osaa hommansa. Naminami.

Ekku Mattila.

Alias: Jukka  Pekka.
Meedio.

Nasiiri.

Clairvoyant.

puh:  0466840923.