sunnuntai 14. heinäkuuta 2024

Pum......ja taas maailmalla mellestävä piru melkein onnistui.....Luoja oli onneksi valppaana. Maailmalla on pahat ajat edessä...taas.

 14/7-2024.

EKKU.

On aikalailla erikoista  Rumpin  turvallisuusjoukkojen  toiminta.  Ampuja  kääppääli katolla  niin että  sen muutama  jopa näki ,  yksi  henkilö  ilmoitti  poliisille  siitä, mutta  poliisi  kohautteli vaan hartoitaan. Toiseksi ja  tämän jokainen vähänkin maailmaa  seuranneena tietää, että:

Kun  on  tulossa, kuten eilenkin, Rumpin puhujahetki, niin    ensimmäiseksihän turvallisuusjoukojen   pitäisi ns puhdistaa  eritoten kokousympäristön  rakennuksien  katot, parvekkeet,ikkunat,  ym, laittamalla sinne  omia  miehiä niin ettei sinne  pääse kukaan sivullinen  kivääri kädessä liikkumaan ja sitten  ampua  aseella.Samanlainen  tapaushan oli  kun Martti Luther  King  ammuttiin  hengiltä. Sekin  oli  takuulla  etukäteen  järjestetty  salamurha.

Nyt on satavarmaa se: 

Rumpin salamurhayrityksen  takana oli  alusta  saakka Yhdysvaltain "omat miehet", siis  CIA...että paikallinen  poliisi.  Heillä  on kova  hätä  jos Rumppi  valitaan(kin) ressaksi, niin sitäkautta  eniten  hyötyy putiini , mutta häviää Yhdysvallat, Israel, sekä  koko Eurooppa, Ukrainan  sotineen.  Nyt kuulkaas on maailma (taas)  ureassa  ja kaulaansa myöden, jos  näin  voisi  sanoa.

Pian  taitaa  nahkurin oksilla (taas) olla aikamoinen  tungos. Kuivaustankoja pitää  lisätä  sadoin kilometrimäärin....Sanokaas  mun sanoneen..

Ekku Mattila.

alias;  Jukka Pekka.

Meedio.

Nasiiri.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.