tiistai 9. heinäkuuta 2024

Emmää aina mikään selevännäkijä kyllä oo ollu..........viuuuh...sinne meni 15,000 markkaa...viuuuuuuuuh..

 9/7-2024.

EKKU.

Iltaa: Eherittekös  tulla mun mukaani  Ganadian  saarelle ja  vuosi  oli  1988....aha...eheritte  hyvin....siis  matkaan.Aurinkomatkan konto, eiku lentokone vei ja niin  oltiin  perillä. Hotelli Das- Kanarias, sellaanen  vanha  monikerroksinen  talo ja mun  kämppäni  klasista  näkyi  jonnekin alas   ilmastointihormiin, taikka  sitten kadulle. 

Mut oli sinne  kutsunut  eräs tuttu  toimittaja  viikoksi ja jo seuraavana aamuna  olin  heillä kylässä. Sinne saapui  Suomalainen nainen, joka  oli  muuttanut saarelle  erään Algerialaisen-Marokko, miehen perään ja  nainen  oli jättänyt-hylännyt  Suomeen niin ,miehensä, kuinmyös 4  alaikäistä  lastaan.....teko joka olisi pitäny mua  varoittaa , mutta  kun  einiin ei.

Sirpa sanoi kun oltiin  kättä  pumpattu, että hänellä olisi myynnis  5 huonetta, keittiö, sekä kattoterassi  josta  näkyi Teneriffakin ja hyvin....150000 markkaa vaan,  kaikki...autokin  joka on pihalla kuuluu kauppaan   tottakait sekä  koko  huoneiston kalusteet...ym  vempaimet.  Taulukkin seiniltä.

ja minäpoika  avasin turpani sanoen...."hullu se joka ei puolta lupaa..siis 75000 markkaa " ja  Sirpa heti suostui..taas  käsiämmä  pumpattiin ,  viuhviuh, niinnmaan kovasti ettäh  ja  Sirpa sanoi..kun meet Suomeen  niin  laita pankista etusumma-varaus   15,000  markkaa  mutta  muista ettet sano  pankille mihin  rahat  menee..ja niin  tein.....voi   piip.... mikä pöhkö olin....ääääsh..

Menin pankkiin josta  siirrettiin summa  Sirpan tilille ja kaikki oli hyvin,,vai eikö ollut..koska  seuraavana  päivänä  Sirpa soitti  että  kiitosta vaan..rahat tuli ja nyt  voitko  lähettää  minulle lisää  Espanjaan  50000  markkaa  ja sitten kun  Espanjassa  tehdään  talonpaperit, niin   maksa käteen se  loppusumma ..?   15000  markkaa..?...sopiiko  Ekku ?

kilikilikilipppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mun päässäni soitti  hälytyskellot...kiikikililkili....ja sanoin..kestää  muutaman päivän  niin teen niin..näkemiin.

Enoni (poliisi)  oli menossa  seuraavana  päivänä Canarialle ja soitin hänelle sanoen.....ota  vähän selvää Sirpasta  ja muusta......ja hän sanoi  että ookoo....ja niin kului  muutama päivä kun enoni  soitti..

Ekku  perkelees...Sen huoneiston, jonka  Sirpa mukamas  omistaa, omistaa  Marokkolainen  liikemies ,  Sirpa  on vain vuokralla siellä ja  oli saanut häädön asunnosta  hiljakkoin...sano Ekku hyvästi  rahoillesi.....puuuuuuh  ne meni...puuuf.

Ekku Mattila

alias: Jukka Pekka.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.